Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκνευρισμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την διαιτησία στο Μπόρνμουθ - Νότιγχαμ Φόρεστ

Εκνευρισμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την διαιτησία στο Μπόρνμουθ - Νότιγχαμ Φόρεστ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
4/5/2022 21:44
Η χθεσινή (3/5) εκτός έδρας ήττα της Νότιγχαμ Φόρεστ από την Μπόρνμουθ στην 45η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ στέρησε από την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη την ευκαιρία να προβιβαστεί άμεσα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Φόρεστ ηττήθηκε με 1-0, αλλά διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι υπέρ της στο 40ο λεπτό και όταν ο αγώνας ήταν ακόμα χωρίς σκορ, με τους παίκτες της να ισχυρίζονται μάλιστα πως μετά το ματς, ο ρέφερι της αναμέτρησης τους ζήτησε συγγνώμη.



Μάλιστα η διαιτησία φέρεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα και τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος φέρεται να επικοινώνησε με δημοσιογράφο του BBC προκειμένου να εκφράσει τα παράπονά του.

«Για πρώτη φορά από τότε που ο κ. Μαρινάκης ανέλαβε την ομάδα, το 2017, με πήρε τηλέφωνο. Δεν ήθελε να του πάρω συνέντευξη αλλά να μου πει τα πράγματα που τον ενοχλούν. Είπε ότι δεν είναι ικανοποιημένος με τη λίγκα, την EFL.

Επιπλέον, νιώθει πως η Φόρεστ δεν στηρίχθηκε από τη λίγκα στο θέμα της αναβολής του αγώνα με τον Μπόρνμουθ. Ο σκόρερ, Κίφερ Μουρ, ήταν ένας από τους παίκτες που ήταν τραυματίες όταν είχε οριστεί κανονικά το ματς.

Ο κ. Μαρινάκης μου είπε ότι θέλει να δει τα ματς να κρίνονται στο χορτάρι από τους ποδοσφαιριστές. Ανέφερε πως η ομάδα έχει στείλει πολλά γράμματα στη λίγκα αλλά τίποτα δεν έγινε. Είναι εκνευρισμένος επειδή βάζει εκατομμύρια στην ομάδα και έχει επιτέλους τον προπονητή και την ομάδα που χρειάζεται, νιώθει πως τους άρπαξαν την άνοδο»
ανέφερε ο δημοσιογράφος του BBC, Κόλιν Φρέι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.