Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μήνυμα παραμονής από Ελ Αραμπί και ατάκα Μαρινάκη για πολλές ακόμα φιέστες

Μήνυμα παραμονής από Ελ Αραμπί και ατάκα Μαρινάκη για πολλές ακόμα φιέστες

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/5/2022 23:51
Σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός γιόρτασε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του με τον ΠΑΟΚ (1-1) για την 9η αγωνιστική των play off, την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος της Ιστορίας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ετοιμάσει τελετή απονομής, μέρος της οποίας αφιερώθηκε στον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος «έφυγε» απ’ τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στα μάτριξ του «Γ. Καραϊσκάκης» προβλήθηκε video για τον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ στην συνέχεια ο Μπάμπης Στόκας ερμήνευσε συνθέσεις του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, μέσω σε αποθέωση απ’ το κοινό.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού πανηγύρισαν το τρίτο σερί πρωτάθλημα, με τους παίκτες των «ερυθρόλευκων», το τεχνικό τιμ και τον ιδιοκτήτη της πειραιώτικης ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη να γίνονται ένα «κουβάρι» σηκώνοντας το τρόπαιο του πρωταθλητή.

«Δεν έχει καμία υπερβολή, η ευχή για να φτάσουμε τα 100 πρωταθλήματα, προχωράμε δυνατά» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, ενώ όταν ερωτήθηκε από τον παροουσιαστή της φιέστας, Χρήστο Φερεντίνο για την Νότιγχαμ Φόρεστ και την προσπάθειά της να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ απάντησε πως γενικώς θα ακολουθήσουν πολλές φιέστες αν συμβεί κι αυτό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του τόνισε: «Χτίζουμε και το μέλλον, δεν σκεφτόμαστε μόνο το παρόν. Υπάρχουν παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά να ζήσουν μία τέτοια ατμόσφαιρα. Είχαμε παίκτες που έδωσαν ένα ματς πριν από τρεις μέρες και χρειάζονταν ανάσες.

Σήμερα είδαμε αντίδραση. Ζήσαμε μία υπέροχη ατμόσφαιρα, υπήρχαν παίκτες που το έζησαν πρώτη φορά. Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας και σε όλους στον Ολυμπιακό. Μας είχαν λείψει πάρα πολύ, οι φίλαθλοί μας. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαστε ευτυχισμένοι που είναι πάλι όλος αυτός ο κόσμος μαζί μας».


Τέλος εκτός του πολύ κεφάτου Βαλμπουενά που «έκλεψε» την παράσταση στους πανηγυρισμούς, δήλωσε που ερμηνέυεται ως μύνημα παραμονής στην ομάδα έκανε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που είπε αρχικά: «Είμαι πολύ πολύ ευτυχισμένος, πολύ υπερήφανος που πανηγύρισα έναν ακόμα τίτλο με τον Ολυμπιακό. Νομίζω πως το αξίζουμε. Ακόμα μια φορά κερδίσαμε τον τίτλο, αλλά τώρα είναι διαφορετικά γιατί το πανηγυρίσαμε με τον κόσμο μας και τις οικογένειάς μας».

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να πανηγυρίσει περισσότερους τίτλους με τον Ολυμπιακό, ήταν ξεκάθαρος: «Θα ήθελα πάρα πολύ, γιατί όχι; Πολύ ευχαρίστως».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.