Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα «σφαλιάρα» για Άρσεναλ, της αρπάζει το σεντόνι η Τότεναμ! (video)

Νέα «σφαλιάρα» για Άρσεναλ, της αρπάζει το σεντόνι η Τότεναμ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2022 00:09
H Άρσεναλ ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της αδιάφορης Νιούκαστλ και χρειάζεται πλέον αυτοκτονία της Τότεναμ την τελευταία αγωνιστική για να της πάρει τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Σφράγισε» και τυπικά την τετράδα η Τσέλσι.

Με το… ενάμιση πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Τότεναμ μετά την ήττα της Άρσεναλ με 2-0 στο Νιούκαστλ. Οι «κανονιέρηδες» ήθελαν τη νίκη για να περάσουν ξανά στην 4η θέση και στο +1 από τα «σπιρούνια», όμως δεν πήραν ούτε το βαθμό και πλέον χρειάζεται να συμβούν μεγάλα πράγματα για να βγουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα χρειάζεται μόνο νίκη στο εντός έδρας με την Έβερτον, που παλεύει για τη σωτηρία, και παράλληλα η Τότεναμ να χάσει στην έδρα της ουραγού και υποβιβασμένης Νόριτς. Αν η Τότεναμ πάρει το «Χ» στην έδρα της Νόριτς, τότε η Άρσεναλ χρειάζεται νίκη με 16 γκολ (!) απέναντι στην Έβερτον καθώς υστερεί στη διαφορά τερμάτων με τα «σπιρούνια».

Όλα αυτά ενώ μόλις την Πέμπτη (12/5) η Άρσεναλ πήγαινε στην Τότεναμ όντας στο +4 και χρειάζονταν ένα βαθμό για να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την τετράδα. Όμως η ήττα από τα «σπιρούνια» και αυτή το βράδυ της Δευτέρας (16/5) από την Νιούκαστλ αναμένεται να την αφήσουν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα εμφανίστηκε αρκετά αγχωμένη στο παιχνίδι απέναντι σε μια αντίπαλο που δεν είχε σκοπιμότητα αλλά έδειξε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο. Οι «καρακάξες» προηγήθηκαν στο 56’ με αυτογκόλ του Γουάιτ και στη συνέχεια ήταν αυτές που έφτασαν πιο κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα. Εν τέλει αυτό ήρθε στο 85’ με τον Γκιμαράες, βάζοντας ταφόπλακα στις ελπίδες των «κανονιέρηδων» για την ανατροπή.

Η ήττα της Άρσεναλ στο Νιούκαστλ σήμανε και τη μαθηματική έξοδο της Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ μια αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.