Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάλντοκ: «Υπερήφανος που είμαι στην Εθνική Ελλάδας, αγαπώ τη χώρα και θα πολεμήσω για επιτυχίες» (video)

Μπάλντοκ: «Υπερήφανος που είμαι στην Εθνική Ελλάδας, αγαπώ τη χώρα και θα πολεμήσω για επιτυχίες» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2022 00:29
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική Ελλάδας και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στην κάμερα για τις πρώτες του εντυπώσεις.

Την πρώτη του κλήση στην Εθνική Ελλάδας έλαβε ο Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος απέκτησε το ελληνικό διαβατήριο και έτσι συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για τα παιχνίδια του Nations League.

Ο 29χρονος μπακ μετά την πρώτη του προπόνηση μίλησε στα ΜΜΕ για:

Τα πρώτα συναισθήματά του: Μου συμπεριφέρονται ευγενικά και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ ύστερα από τόση αναμονή και τόσο καιρό. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και την οικογένειά μου η παρουσία μου στην Εθνική. Όσοι ξέρουν γνωρίζουν πόσο δύσκολο ήταν με τη γραφειοκρατία, το Brexit και τον Covid-19 αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι εδώ και ανυπομονώ.

Τι να περιμένουν οι Έλληνες φίλαθλοι: Σκληρή δουλειά. Όσοι με βλέπουν να παίζω ξέρουν ότι δίνω τα πάντα. Όπως είπα υπάρχει επιπλέον κίνητρο γιατί τιμή για εμένα και την οικογένεια μου να εκπροσωπώ τη χώρα.

Τι γνωρίζει για την Εθνική Ελλάδας: Γνωρίζω ότι στο παρελθόν η Εθνική είχε πολλές επιτυχίες και από εμάς εξαρτάται να τις επαναλάβουμε. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Παρότι προπονήθηκα μια φορά είδα πολύ ταλαντούχους παίκτες. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε κάποια πράγματα και θέλω να είμαι κομμάτι τους. Καθώς ερχόμουν είδα στο αεροπλάνο το ντοκιμαντέρ «King Otto». Μου έδωσε κίνητρο και ίσως να σημαίνει κάτι το γεγονός ότι το είδα όταν ήμουν στο αεροπλάνο και ερχόμουν εδώ..

Την προσεχή αντίπαλο, Βόρεια Ιρλανδία: Γνωρίζω όλους τους παίκτες της Βόρεια Ιρλανδίας. Τους έχω αντιμετωπίσει σχεδόν όλους και εάν ο προπονητής μου ζητήσει τη γνώμη μου ή πληροφορίες - εάν και είμαι σίγουρος ότι ήδη γνωρίζει - ευχαρίστως να τους τις δώσω.

Για την ελληνίδα γιαγιά του: Η αείμνηστη γιαγιά μου ήταν 100% Ελληνίδα και έχουμε συγγενείς εδώ. Ο πατέρας μου έχει επαφές και όπως είπα είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ. Είναι περιφανή στιγμή, αγαπώ τη χώρα και θα πολεμήσω για να πετύχουμε για επιτυχίες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.