Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμία – Βέροια 1-1: «Σφράγισαν» την παραμονή οι Φθιωτοί (video)

Λαμία – Βέροια 1-1: «Σφράγισαν» την παραμονή οι Φθιωτοί (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2022 22:06
Η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Βέροια στη Φθιώτιδα και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου ματς, εξασφάλισε την παραμονή της στην Σούπερ Λιγκ. Γιακουμάκης (28’) και Μπεχαράνο (78’) οι σκόρερ.

Στην Σούπερ Λιγκ και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται η Λαμία, η οποία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο διπλό μπαράζ παραμονής/ανόδου απέναντι στην Βέροια. Οι Φθιωτοί απέσπασαν ισοπαλία 1-1 με την «βασίλισσα του Βορρά» στο «Αθανάσιος Διάκος» και έχοντας… προίκα το 2-1 του πρώτου αγώνα, εξασφάλισαν την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο απουσίαζαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η Λαμία αν και είχε ισχυρό προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι, ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα αλλά εν τέλει η Βέροια ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 27’ ο Κάτσε εκτέλεσε κόρνερ και ο Γιακουμάκης με δυνατή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονταν άλλο ένα γκολ για να αποκτήσουν σκορ πρόκρισης, αλλά οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και στο 43’ είχαν καλή στιγμή με σουτ του Τζανδάρη το οποίο υποχρέωσε τον Παπαδόπουλο σε δύσκολη επέμβαση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για την Βέροια, καθώς πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού ο Φοφανά βρέθηκε σε θέση βολής, μετά από ωραία ενέργεια του Γαβρηιλίδη, αλλά το πλασέ του ήταν απογοητευτικό. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους παίκτες της Βέροιας καθώς η πίεση ψηλά από τους γηπεδούχους δυσκόλευσε σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια της να αναπτυχθεί ορθολογικά.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Δερμιτζάκης τα έπαιξε όλα για όλα, βάζοντας και 3ο φορ τον Καπνίδη δίπλα σε Πασά και Γιακουμάκη αλλά στο 78’ η Λαμία κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσα. Μετά από κακό διώξιμο του Παπαδόπουλου, η μπάλα στρώθηκε στον Μπεχαράνο ο οποίος με υπέροχο πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν πάρα πολύ για την Βέροια, η οποία συνέχιζε να ψάχνει το ένα γκολ που ήθελε, μόνο πλέον αν το έβρισκε θα έστελνε το ματς στην παράταση. Ωστόσο οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα αμύνονταν αποτελεσματικά και υπερασπίστηκαν χωρίς μεγάλα προβλήματα το υπέρ τους σκορ. Το τελικό σφύριγμα βρήκε την Λαμία να πανηγυρίζει την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία και την Βέροια να μένει με άδεια χέρια σε μια σεζόν όπου τερμάτισε 1η στον βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο, χάνοντας δύο μπαράζ από Λεβαδειακό και Λαμία.












Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.