Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Άβιλα ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Άβιλα ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2022 22:32
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκονζάλο Άβιλα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 και φωτογραφήθηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Μετά τον Ντένις Αλιγιάγκιτς, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γκονζάλο Άβιλα, γνωστό στον ποδοσφαιρικό κόσμο και ως «Πίπα». Ο Ισπανός δεξιός μπακ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ο 24χρονος πρώην άσος της Χάντερσφιλντ φαίνεται ότι θα αποτελεί τη δεύτερη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας, πίσω από τον Βρσάλικο. Ο Ισπανός άσος κατέγραψε 11 συμμετοχές την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Χάντερσφιλντ, σημειώνοντας δύο ασίστ. Συνολικά αγωνίστηκε σε 54 παιχνίδια με τα «τεριέ», καταγράφοντας 2 γκολ και 6 ασίστ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού δεξιού μπακ, Γκονθάλο Άβιλα Γκορδόν, ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια.

Είναι γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου 1998 και τελευταία του ομάδα ήταν η Χάντερσφιλντ, με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε διεκδίκησε την άνοδο στην Premier League.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ, μετρώντας 13 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ταραγόνα.

Την τελευταία διετία με τη Χάντερσφιλντ κατέγραψε 54 συμμετοχές. Είναι διεθνής με την εθνική Ισπανίας U21.

«Ανυπομονώ να νιώσω και να ζήσω την ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκης»

Μετά τις υπογραφές, ο Άβιλα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού:

Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει 47 πρωταθλήματα, ότι ο κόσμος δημιουργεί σπουδαία ατμόσφαιρα εδώ, μία ατμόσφαιρα που ανυπομονώ να νιώσω και να ζήσω. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος σε όλους τους τομείς, που συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά γνωρίζω και για τα πρωταθλήματα που έχει και όλα όσα έχει κατακτήσει.

Προσωπικός μου στόχος είναι να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής, να αποκτήσω εμπειρία, να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα, γι’ αυτό άλλωστε έχω έρθει και οι στόχοι μου θα είναι εκείνοι που ο σύλλογος έχει καθορίσει και θέλει να κατακτήσει, να εξελιχθώ λοιπόν σαν ποδοσφαιριστής και να εκπληρώσω τους στόχους του συλλόγου. Ανυπομονώ να συναντήσω τους φιλάθλους μας εδώ στο γεμάτο γήπεδο, να τους γνωρίσω και να νιώσω ό,τι κι εκείνοι και τη μεγάλη τους στήριξη σε όλα τα παιχνίδια.







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.