Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ριντ - Ολυμπιακός 2-0: «Ξεμούδιασμα» με ήττα για τους «ερυθρόλευκους» (video)

Ριντ - Ολυμπιακός 2-0: «Ξεμούδιασμα» με ήττα για τους «ερυθρόλευκους» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/6/2022 22:38
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από την Ριντ στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους. Το επόμενο φιλικό το Σάββατο (25/6) κόντρα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Με ήττα ξεκίνησε τις φιλικές υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε με 2-0 από την αυστριακή Ριντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέβηκαν στο πρώτο μέρος με σύστημα 4-2-3-1. Ο Κρίστινσον ήταν κάτω από τα δοκάρια, Μπα, Μανωλάς, Κούτρης και Ανδρούτσος η τετράδα της άμυνας, Κανέ, Αγκιμπού η δυάδα στο κέντρο, Φαντινγκά και Ραντζέλοβιτς στα δύο φτερά και ο Καρβάλιο πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Το πρώτο μέρος ήταν και το καλύτερο του Ολυμπιακού σ’ ένα ματς που είχε κατά πολύ ρόλο ξεμουδιάσματος. Το παιχνίδι γενικά είχε αργό ρυθμό και ελάχιστες φάσεις, με τους «ερυθρόλευκους» να είχαν τις πιο καλές στιγμές με κορυφαία ένα σουτ του Κούτρη στο 36’ που απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Είχε προηγηθεί ένα σουτ του Φαντιγκά στο 29’ που κατέληξε άουτ, ενώ στο 40’ ο Καρβάλιο απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ το οποίο «έβγαλε» ξανά ο αντίπαλος πορτιέρο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε άσχημα για τον Ολυμπιακό καθώς στο 55’ ο Ουσεϊνού Μπα υπέπεσε σε χέρι εντός περιοχής και οι Αυστριακοί προηγήθηκαν με τον Μονσχάιν. Ένα λεπτό μετά το γκολ ακολούθησε νέο λάθος της άμυνας αλλά ο σκόρερ αστόχησε σε τετ-α-τετ. Ακολούθησαν μαζικές αλλαγές από τον Μαρτίνς, ο οποίος γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 με Χασάν και Τικίνιο στην επίθεση, ενώ έβαλε στα άκρα της άμυνας τους Σισέ και Μπαγκαλιάνη. Στο ματς πέρασαν επίσης Παπαδόπουλος, Σωκράτης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά και Βαλμπουενά.

Λίγο μετά τις αλλαγές, η Ριντ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των Μ. Καμαρά και Παπαδόπουλο και πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Νουντζ (68’). Ο Ολυμπιακός είχε από την πλευρά του μια καλή στιγμή με σουτ του Βαλμπουενά και προς το φινάλε δύο ακόμα τελικές με Χασάν και Τικίνιο χωρίς όμως να απειλήσει σημαντικά.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Μπα, Μανωλάς Κούτρης, Ανδρούτσος, Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά, Φαντιγκά, Ραντζέλοβιτς, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί

Μετά το 61' έπαιξαν οι: Κρίστινσον, Παπασταθόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Φαντιγκά (75' Ντιμπί Κεϊτά), Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Χασάν.

Μαρτίνς: «Στο πρώτο μέρος ήμασταν πιο κοντά σ’ αυτό που θέλουμε»


Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Μαρτίνς δήλωσε:

«Στο πρώτο μας φιλικό αντιμετωπίσαμε μία δυνατή από το πρωτάθλημα της Αυστρίας η οποία έχει δώσει ήδη κάποια ματς και είναι σε καλύτερη κατάσταση. Εμείς ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε. Στο δεύτερο βγήκε η κούραση από την προετοιμασία. Στις 20 του μήνα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και μέσα από τα επόμενα παιχνίδια προετοιμασίας θα καταφέρουμε να είμαστε».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.