Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Ντέρμπι ο Ρούνεϊ

Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Ντέρμπι ο Ρούνεϊ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/6/2022 00:10
Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ντέρμπι Κάουντι, με τον Άγγλο τεχνικό να δηλώνει την παραίτηση του λόγω της διοικητικής αβεβαιότητας.

Έκλεισε το κεφάλαιο Γουέιν Ρούνεϊ στην Ντέρμπι, με τον Άγγλο τεχνικό να ανακοινώνει την παραίτηση του από τον πάγκο της ομάδας.

Παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια των «κριαριών» να γλιτώσουν τον υποβιβασμό στην 3η κατηγορία εξαιτίας των πολλών ποινών αφαίρεσης βαθμών, εν τέλει η ιστορική αγγλική ομάδα δεν τα κατάφερε και τη νέα σεζόν θα παίζει στην Λιγκ 1.

Οι διαχειριστές της ομάδας προσπαθούν να βρουν αγοραστή αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται ιδανικά, με τον Αμερικανό Κρις Κίρτσνερ να αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Η διοικητική αβεβαιότητα οδήγησε όπως όλα δείχνουν τον Γουέιν Ρούνεϊ να υποβάλει την παραίτηση του, με τον Άγγλο τεχνικό να αναφέρει πως οι διαχειριστές του συλλόγου προσπάθησαν πολύ για να του αλλάξουν γνώμη.

Αναλυτικά η δήλωση του:

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις σχετικά με την ιδιοκτησία της Ντέρμπι.

Σήμερα συναντήθηκα με τους διαχειριστές για να τους ενημερώσω για την απόφασή μου ότι ήρθε η ώρα να φύγω από τον σύλλογο. Για να είμαστε δίκαιοι απέναντί τους, προσπάθησαν πάρα πολύ σκληρά να αλλάξουν την απόφασή μου, αλλά το μυαλό μου ήταν αποφασισμένο.

Ο χρόνος μου στο κλαμπ ήταν ένας τρενάκι συναισθημάτων, τόσο θετικών όσο και αρνητικών, αλλά πρέπει να πω ότι απόλαυσα την πρόκληση.

Προσωπικά, νιώθω ότι ο σύλλογος πρέπει τώρα να καθοδηγείται από κάποιον με φρέσκια ενέργεια και να μην επηρεάζεται από τα γεγονότα που συνέβησαν τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες. Θα θυμάμαι τον χρόνο μου στο Ντέρμπι με μεγάλη περηφάνια και στοργή και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το επιτελείο, τους παίκτες και φυσικά τους φιλάθλους για την απίστευτη υποστήριξή τους. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ και ελπίζω να σας ξαναδώ όλους στο εγγύς μέλλον και σε πιο ευτυχισμένες στιγμές.

Τέλος, γνωρίζω ότι ο σύλλογος έχει ακόμη ενδιαφερόμενα μέρη που επιθυμούν να αναλάβουν τη διοίκηση του συλλόγου. Γι' αυτούς το λέω αυτό, η Ντέρμπι Κάουντι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη ιστορία και υπέροχους οπαδούς. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και πολλές επιτυχίες για το μέλλον.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.