Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γουότφορντ-Παναθηναϊκός 0-0: Με διάθεση στο ξεκίνημά του (video)

Γουότφορντ-Παναθηναϊκός 0-0: Με διάθεση στο ξεκίνημά του (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
10/7/2022 16:25
Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του φιλικό μετά την έναρξη της προετοιμασίας του ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) απέναντι στη Γουότφορντ. Ντεμπούτο για Γκάνεα, Λοντίγκιν και Τσέριν.

Το σύνολο του Γιοβάνοβιτς προσπάθησε να αναλάβει την πρωτοβουλία, έφτιαξε ευκαιρίες αλλά όπως είναι λογικό δεν είχε ακόμα μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του όπως και η Γουότφορντ που τη φετινή χρονιά θα αγωνίζεται στην Τσάμπιοσιπ.

Οι Λοντίγκιν και Γκάνεα έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν ακόμα και ως βασικοί ενώ ο Τσέριν στο δεύτερο μέρος προσαρμόστηκε ιδανικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Διάθεση χωρίς μεγάλη ένταση από τον Παναθηναϊκό

Οι πράσινοι έδειξαν διάθεση να κυκλοφορήσουν την μπάλα από την αρχή του παιχνιδιού και να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και πρώτη φορά απείλησαν με ένα σουτ του Σαρδέλη στο 10' το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Γουότφορντ.



Λίγο μετά ήταν η σειρά των Άγγλων να «γράψουν» την πρώτη καλή στιγμή τους με τον Μπρινιόλι όμως να μην ανησυχεί. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς έψαχναν αρκετά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας τον Παλάσιος που ήταν ιδιαίτερα κινητικός και στο 27' απείλησαν ξανά με τον Ιωαννίδη αλλά το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.



Αμφότερες οι ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους, με τον Παναθηναϊκό να έχει τρεξίματα και τη Γουότφορντ να κλείνει το ημίχρονο με μία ευκαιρία, όμως και πάλι ο Μπρινιόλι δήλωσε παρών.

Ο Γιοβάνοβιτς άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα του στο δεύτερο μέρος, μόνο ο Ηλιάδης συνέχεις από τους πρώτους έντεκα και η τυπικά γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους Μέσα σε δύο λεπτά απείλησαν ισάριθμες φορές (55'-56') όμως είτε ο Λοντίγκιν είτε η αναποτελεσματικότητα τους δεν τους επέτρεψε να βρουν το γκολ.



Ο Παναθηναϊκός απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος με τον Καρλίτος έπειτα από μία γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ, ενώ ο Ισπανός εξτρέμ ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ στο 63' με τον κίπερ της Γούτφορντ να διώχνει στα πλάγια.



Όσο περνούσε η ώρα το «τριφύλλι» ήταν αυτό που απειλούσε περισσότερο και κυκλοφορούσε την μπάλα. Ο Γκάνεα στο 69' λίγο έλειψε να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά πρώτα κόπηκε από την αντίπαλη άμυνα και στη συνέχεια το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ.

Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε παιχνίδι κατοχής χωρίς να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες και έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή τις βρήκε ισόπαλες.

Παναθηναϊκός: (Α' ημίχρονο) Μπρινιόλι, Σάντσες (31' Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Ηλιάδης, Σαρδέλης, Παλάσιος, Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός: (B' ημίχρονο) Λοντίγκιν, Σάρλια, Σιδεράς, Βαγιαννίδης (83' Κρυπαράκος), Γκανεα, Κώτσιρας, Τσέριν, Ηλιάδης (60΄ Πέρεθ), Αϊτόρ, Καρλίτος, Καμπετσής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.