Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στοίλοβ: «Λυπάμαι που δεν πετύχαμε τρίτο γκολ, είδα έναν ΠΑΟΚ που με ανησυχεί για τη ρεβάνς»

Στοίλοβ: «Λυπάμαι που δεν πετύχαμε τρίτο γκολ, είδα έναν ΠΑΟΚ που με ανησυχεί για τη ρεβάνς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2022 22:57
Πανευτυχής για τη νίκη της Λέφσκι επί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο τεχνικός της, Στάνιμιρ Στοίλοβ ο οποίος έκανε λόγο για ένα τέλειο παιχνίδι από την ομάδα του αλλά εμφανίστηκε συγκρατημένος εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα και στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να πετύχει ένα τρίτο τέρμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Λέφσκι, Στοίλοβ μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ (2-0) για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι από την Λέφσκι. Ένα σπουδαίο μπλε απόγευμα. Παρά τα προβλήματα και τη δυναμική του αντιπάλου καταφέραμε να παίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πετύχαμε γκολ, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει και θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς με ένα τρίτο τέρμα. Από αυτά που είδα από τον ΠΑΟΚ, κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα».

Για τη ρεβάνς: Μας δίνει αυτοπεποίθηση και πιο πολλά να σκεφτούμε για την αμυντική μας εικόνα. Είμαι ανήσυχος για το δεύτερο παιχνίδι. Μετά το σπουδαίο απόγευμα που χαρίσαμε στους οπαδούς μας, ελπίζω να μπορέσουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη χωρίς τους υποστηρικτές μας».

Για το αν είναι μια ιστορική νίκη: «Μπορώ να βάλω την εμφάνιση μας στις 10 καλύτερες. Αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη ομάδα που έπαιξε στον προημιτελικό της περσινής διοργάνωσης, με πολύ καλούς παίκτες. Είδα έναν ΠΑΟΚ που με ανησυχεί για το δεύτερο παιχνίδι. Ήταν μια εξαιρετικά διάσημη νίκη, γιατί ο σύλλογος και οι οπαδοί τη χρειάζονται Θα μπορούσαμε να αποτύχουμε, αλλά ο τρόπος που παίξαμε ήταν άξιος σεβασμού. Ό,τι κι αν είναι το άλλο παιχνίδι, πρέπει να αποδώσουμε με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ. Θα είναι λάθος να παίξουμε για να κρατήσουμε το σκορ. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις μας και την ταχύτητα μας. Λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι με ένα τρίτο γκολ. Θα παλέψουμε, το σημαντικό είναι ότι δώσαμε τη νίκη στον κόσμο μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπω χαρούμενους οπαδούς να φεύγουν».

Για τη σημασία της νίκης: «Ήταν μια δύσκολη και σημαντική στιγμή για τη Λέφσκι. Η επιστροφή μου στον σύλλογο ήταν ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο. Για τους οπαδούς που είχαν χάσει και την τελευταία τους ελπίδα.. Τους δώσαμε μια σταγόνα χαράς, αν συνεχίσουμε θα είναι καλό, δ υστυχώς δεν μπορώ να τους υποσχεθώ τίποτα εκτός από δουλειά και ειλικρίνεια. Τα υπόλοιπα πρέπει να τα δείξουμε στο γήπεδο και θα παλέψουμε για αυτό»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.