Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η γκολάρα του Ραφίνια έκρινε το φιλικό «κλάσικο» στο Λας Βέγκας (video)

Η γκολάρα του Ραφίνια έκρινε το φιλικό «κλάσικο» στο Λας Βέγκας (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2022 11:40
Η Μπαρτσελόνα με γκολάρα του Ραφίνια κέρδισε με 1-0 την Ρεάλ Μαδρίτης στο Λας Βέγκας, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται με όλα τα νέα αστέρια στο φιλικό «κλάσικο».

Μόνο φιλικό δε θύμισε το ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ που παίχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Λας Βέγκας. Οι δύο ομάδες έβγαλαν αρκετή ένταση και τρεξίματα, με τους Καταλανούς να αναδεικνύονται νικητές του αγώνα με 1-0.

Οι «μπλαουγκράνα» ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι και το τελικό σκορ τους αδικεί με βάση τις ευκαιρίες τους. Μόλις στο 11’ ο Λεβαντόφσκι «άγγιξε» το γκολ στο ντεμπούτο του αλλά νικήθηκε από τον Κουρτουά, ενώ επτά λεπτά μετά η Ρεάλ είχε δοκάρι με σουτ του Βαλβέρδε για να πάρει αυτή το προβάδισμα.

Η συνέχεια άνηκε στην Μπαρτσελόνα η οποία είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Φάτι στο 20’ αλλά επτά λεπτά μετά άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό γκολ του Ραφίνια, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι με σουτ έξω από την περιοχή. Και οι δύο φάσεις προέκυψαν από λάθη στην άμυνα της «βασίλισσας».

Η Ρεάλ είχε «χρυσή» ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 59’ αλλά ο Ασένσιο αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στη συνέχεια πάντως οι πρωταθλητές Ευρώπης γλίτωσαν σε αρκετές περιπτώσεις ένα δεύτερο γκολ, αφού η Μπαρτσελόνα είχε κλασσικές ευκαιρίες αλλά ο Κουρτουά συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βάσκες (71' Οντριοθόλα), Μιλιτάο (62' Βαγέχο), Αλάμπα (46' Νάτσο), Ρούντιγκερ (46' Μεντί), Βαλβέρδε (46' Μόντριτς), Τσουαμενί (46' Κρόος), Καμαβινγκά (46' Καζεμίρο), Ροντρίγκο (70' Θεμπάγιος), Αζάρ (46' Ασένσιο), Βινίσιους (70' Ντίαθ)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν (62' Πένα), Αραούχο (62' Ντεστ), Κρίστενσεν (46' Ντε Γιονγκ), Γκαρσία (62' Πικέ), Άλμπα (46' Μπαλντέ), Γκάβι (46' Κεσιέ), Μπουσκέτς (62' Νίκο Γκονσάλες), Πέδρι (62' Σέρτζι Ρομπέρτο), Ραφίνια (62' Ντεπάι), Λεβαντόβσκι (46' Ομπαμεγιάνγκ), Φάτι (46' Ντεμπελέ)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.