Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική τεσσάρα της Άρσεναλ στην Τσέλσι (video)

Φιλική τεσσάρα της Άρσεναλ στην Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2022 12:34
Η Άρσεναλ διέλυσε με 4-0 την Τσέλσι σε φιλικό παιχνίδι στο Ορλάντο, με τους «κανονιέρηδες» να έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση πριν την έναρξη της σεζόν εν αντιθέσει με τους «μπλε» που προβλημάτισαν σε άλλο ένα φιλικό.

Στα… κόκκινα βάφτηκε το φιλικό λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι στο Ορλάντο της Φλόριντας, με τους «κανονιέρηδες» να διαλύουν με 4-0 τους «μπλε».

Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με δυνατές ενδεκάδες αλλά η Άρσεναλ ήταν αυτή που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 7’ ο Σακά νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Μεντί αλλά οχτώ λεπτά μετά ο Γκαμπριέλ Ζεσούς βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 20’ ο Μεντί απέκρουσε το απευθείας φάουλ του Έντεγκαρντ όμως στο 36’ ο Νορβηγός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ εντός περιοχής έπειτα από έξοχη κάθετη πάσα του Μαρτινέλι.

Η Τσέλσι είχε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου αλλά το σουτ του Μάουντ βρήκε το δοκάρι. Οι παίκτες του Τούχελ ξεκίνησαν πιο ορεξάτα στο δεύτερο μέρος αλλά καθαρή φάση δεν έκαναν και στο 66’ η Άρσεναλ βρήκε τρίτο τέρμα με τον Σακά έπειτα από φάση διαρκείας. Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές, με τους «κανονιέρηδες» να βάζουν το… κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του αφύλακτου Λοκόνγκα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.