Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντεμπούτο με νικητήριο γκολ για Χάαλαντ κόντρα στην Μπάγερν! (video)

Ντεμπούτο με νικητήριο γκολ για Χάαλαντ κόντρα στην Μπάγερν! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2022 12:03
Με το Χάαλαντ να σκοράρει στο ντεμπούτο του, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 1-0 την Μπάγερν Μονάχου στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της στις ΗΠΑ.

Μόνο 12 λεπτά χρειάστηκε ο Έρλινγκ Χάαλαντ για να βρει δίχτυα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Νορβηγό να χαρίζει τη φιλική νίκη στους «πολίτες» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (1-0).

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν ανώτερη στο παιχνίδι, απείλησε για πρώτη φορά στο 3’ με ένα σουτ του Ντε Μπρόινε που «έβγαλε» ο Νόιερ και στο 12’ πήρε το προβάδισμα με κοντινή προβολή του Χάαλαντ έπειτα από πάρε-βάλε του Γκρίλις.

Η Μπάγερν, που δεν είχε τον Σαντιό Μανέ στη σύνθεση της, προσπάθησε να βρει απάντηση αλλά δεν κατάφερε να καταγράψει σουτ στην εστία. Στο 20’ ένα μακρινό σουτ του Ζάμπιτσερ πέρασε δίπλα από το δοκάρι ενώ στο 37’ ο Γκνάμπρι δεν μπόρεσε να σπρώξει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από γύρισμα του Ντέιβις.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Σίτι «άγγιξε» το 2-0 με τον Άλβαρες, ο οποίος έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι από πλεονεκτική θέση. Στο 51' ήρθε η απάντηση της Μπάγερν με τον Σανέ να γάζει σέντρα για τον Μαζράουι αλλά η μπάλα πήρε λίγο παραπάνω ύψος και ο τελευταίος δεν έπιασε καλά την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή.

Η συνέχεια άνηκε στην Σίτι, η οποία είχε τρεις κλασσικές ευκαιρίες με Μαχρέζ, Πάλμερ και Λιούις (δοκάρι) για ένα δεύτερο τέρμα, με το 1-0 όμως να μένει ως το τέλος.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ (46' Ούλριχ), Ερναντές (77' Στάνισιτς), Ουπαμεκανό (58' ντε Λιχτ), Παβάρ (63' Μαζραουί), Ντέιβις (77' Βάνερ), Σάμπιτζερ (58' Χράφενμπερχς), Κίμιχ, Γκνάμπρι (77' Βίντοβιτς), Κομάν (77' Νιανζού), Σανέ (58' Μουσιάλα), Μίλερ (77' Ζίρκζε)

Μάντσεστερ Σίτι Έντερσον, Άκε, Ντίας (59' Γουόκερ), Κανσέλο, Γουίλσον-Έσμπραντ (82' Λιούις), Ρόδρι, Σίλβα (71' Φίλιπς), Ντε Μπρόινε, Γκρίλις, Μαχρέζ (72' Πάλμερ), Χάαλαντ (46' Άλβαρες)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.