Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Έπεσε η ποινή του, με κόσμο στην πρεμιέρα

ΠΑΟΚ: Έπεσε η ποινή του, με κόσμο στην πρεμιέρα

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
5/8/2022 12:33
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση που είχε καταθέσει ο ΠΑΟΚ για την ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και έτσι θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μετά τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε στην έφεση που έκανε για την ποινή που του είχε επιβληθεί βάσει των επεισοδίων που είχαν συμβεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έτσι ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει τους φιλάθλους του στην Τούμπα στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό αλλά και στις αναμετρήσεις με Ατρόμητο και Λαμία. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να πληρώσει το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί, ύψους 45 χιλιάδων ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’ αριθμ. 330/29.6.2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο για πειθαρχκές παραβάσεις στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2022 Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. στις 21/05/2022 στο Ο.Α.Κ.Α. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 330/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής μόνο κατά το μέρος που έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέα την εκκαλούσα για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3γ του ΠΚ της Ε.Π.Ο. Απαλλάσσει την εκκαλούσα για το λόγο ότι δεν τέλεσε την αμέσως παραπάνω πειθαρχική παράβαση για την οποία της επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για μια αγωνιστική.

Επίσης δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’αριθμ. 331/29.6.2022 αποφάσης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 331/29.6.2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Επβάλλει σε βάρος της εκκαλούσας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τη συνολική χρηματική ποινή των σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (45.000).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.