Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε Μοντέστ για να καλύψει το κενό του Αλέ η Ντόρτμουντ

Πήρε Μοντέστ για να καλύψει το κενό του Αλέ η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2022 22:09
Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μοντέστ, ο οποίος προορίζεται για να καλύψει το κενό που άφησε ο Σεμπάστιαν Αλέ μετά το σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.

Παίκτης της Ντόρτμουντ είναι και επίσημα ο Άντονι Μοντέστ, με τον Γάλλο επιθετικό να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς.

Ο 34χρονος στράικερ αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Σεμπάστιαν Αλέ. Ο τελευταίος ήρθε το καλοκαίρι στους Βεστφαλούς ως αντικαταστάτης του Έρλινγκ Χάαλαντ αλλά στα τέλη Ιουλίου διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις και θα υποβληθεί σε σειρά χημειοθεραπειών που δεν θα του επιτρέψουν να αγωνιστεί τους επόμενους μήνες.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Ντόρτμουντ στράφηκε ξανά στην αγορά για την απόκτηση σέντερ φορ και έφερε στο Βεστφάλεν τον Μοντέστ, ο οποίος την περσινή σεζόν σημείωσε 23 γκολ σε 35 παιχνίδια με τη φανέλα της Κολωνίας.

Το ποσό της μεταγραφής σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Σεμπάστιαν Κελ δήλωσε μετά τις υπογραφές: «Αφού αναλύσαμε την περασμένη σεζόν, πήραμε μια συνειδητή απόφαση να υπογράψουμε έναν πιο κλασικό επιθετικό που δίνει στο επιθετικό μας παιχνίδι μια συγκεκριμένη σωματικότητα, δυνατές κεφαλιές και απειλή για γκολ. Με φόντο την ασθένεια του Σεμπαστιέν Αλέ, είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε να προσθέσουμε έναν τέτοιο επιθετικό στην ομάδα μας σαν τον Άντονι Μοντέστ για την τρέχουσα σεζόν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ένας έμπειρος επαγγελματίας που γνωρίζει πολύ καλά την Μπουντεσλίγκα , που πέτυχε 20 γκολ την περασμένη σεζόν και που με το προφίλ του μπορεί να αναλάβει ακριβώς τον ρόλο που οραματίζεται ο προπονητής μας Έντιν Τέρζιτς για το ποδόσφαιρο της Ντόρτμουντ».

Όλα του τα γκολ πέρσι:



Photo Credit: bvb.de


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.