Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ 0-3: Τραγική εμφάνιση και νέα «βαριά» ήττα (video)

Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ 0-3: Τραγική εμφάνιση και νέα «βαριά» ήττα (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/9/2022 21:37
Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ξανά κατώτερος των περιστάσεων και υπέστη «βαριά» εντός έδρας ήττα από τη Φράιμπουργκ με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό το αποτέλεσμα άφησε τους πρωταθλητές Ελλάδας στους μηδέν βαθμούς μετά από τους δύο πρώτους αγώνες και πλέον το έργο τους γίνεται πολύ δύσκολο ενόψει της συνέχειας, την ώρα που οι Γερμανοί έφτασαν στους 6 πόντους και φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο άλλο ματς του ομίλου η Καραμπάκ νίκησε τη Ναντ με 3-0 και την «έπιασε» στη δεύτερη θέση με 3 βαθμούς.

Παράλληλα χάλασε το «πάρτι» που είχε στηθεί στο φαληρικό γήπεδο για τη μεγάλη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος έδωσε το «παρών» παρέα με τον Μαρσέλο.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» παρά το αρνητικό αποτέλεσμα δεν σταμάτησε να υποστηρίζει την αγαπημένη του ομάδα και να τραγουδάει προσπαθώντας να υποστηρίξει τους Πειραιώτες στις δύσκολες στιγμές.

Γερμανικό προβάδισμα με το «καλημέρα»

Ο Ολυμπιακός κινδύνευσε να δεχθεί γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, με τον Μπα να κάνει ένα «φτηνό» λάθος και τον Κίερεχ να σουτάρει μέσα από την περιοχή, με τον Βατσλίκ να πέφτει στη γωνία του και να αποκρούει σωτήρια.



Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν νωθροί και στο 5' δέχτηκαν το γκολ. Ο Μπόουλερ παραχώρησε εύκολα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή από δεξιά. Ο Γκρίφο το εκτέλεσε στο πρώτο δοκάρι και ο Χέφλερ αμαρκάριστος με ψύχραιμη κεφαλιά «έγραψε» το 0-1 για τους Γερμανούς πολύ νωρίς.



Η επόμενη καλή στιγμή ήταν ξανά για τους φιλοξενούμενους στο 13'. Ο Γκρέγκοριτς βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε, όμως ευτυχώς για την ελληνική ομάδα η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού κι έφυγε άουτ.



Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ήρθε και η πρώτη υποψία φάσης για τον Ολυμπιακό, με το σουτ του Χουάνγκ Ουί Τζο να μην ανησυχεί τον Φλέκεν.

Ο Γκρέγκοριτς έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους

Κάθε φορά που η Φράιμπουργκ έβγαινε στην επίθεση «μύριζε» γκολ και μετά από δύο καλές στιγμές στο 19' και στο 21', ήρθε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 25' ο Γκρέγκοριτς βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή κι εκτέλεσε ψύχραιμα τον Βατσλίκ για το 0-2.



Έξι λεπτά αργότερα υπήρξε μικρή διακοπή λόγω πυρσών που άναψαν οι φανατικοί φίλοι του Ολυμπιακού και παράλληλα ο διαιτητής έδωσε εντολή για cooling break.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό καταγράφηκε στο 39'. Ο Ουί Τζο πήρε καλή μπαλιά μέσα στην περιοχή και δοκίμασε από πλάγια θέση να πλασάρει τον Φλέκεν, με τον Ολλανδό γκολκίπερ να αποκρούει με τον πόδι και τον Μπιελ ο οποίος ακολούθησε τη φάση, να μην καταφέρνει να σκοράρει.



Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν σε τρίτο τέρμα. Ο Ντοάν εξέθεσε από δεξιά τον Σισέ αλλά ο Βατσλίκ ήταν ξανά εκεί για να διατηρήσει το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ένα «βουνό» μπροστά τους για το δεύτερο μέρος.

Νέο γκολ του Γκρέγκοριτς «έσβησε» τα «ερυθρόλευκα» όνειρα

Με την έναρξη της επανάληψης και παρά τις δύο αλλαγές του Κάρλος Κορμπεράν, η Φράιμπουργκ ήταν αυτή που έψαξε ένα τρίτο γκολ και δεν άργησε να το βρει με τον Γκρέγκοριτς να εκτελεί λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και να σημειώνει το 0-3.



Η απογοήτευση είχε κυριεύσει τους πάντες στην πλευρά του Ολυμπιακού και ήταν χαρακτηριστική η εικόνα του Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.



Πάντως οι γηπεδούχοι είχαν αρχίσει να κερδίζουν μέτρα στο χορτάρι αναζητώντας ένα γκολ που θα διασκέδαζε κάπως τις εντυπώσεις.

Στο 72' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Εμβιλά βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα προς την εστία κι έφυγε ψηλά άουτ.

Η τελευταία καλή φάση καταγράφηκε στο 82' με τον Κάιτελ να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ κι άστοχη έξοδο του Βατσλίκ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και το 0-3 βρήκε θριαμβεύτρια την Φράιμπουργκ η οποία έχει γίνει από νωρίς αφεντικό του ομίλου, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να αποδοκιμάζει έντονα για την κάκιστη εμφάνιση και τη νέα ήττα.

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (71' Πίπα), Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46' Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46' Κούντε), Μπόουλερ (63' Ελ Αραμπί) , Μπιέλ, Μασούρας (63' Ροντρίγκες), Χουάνγκ Ουί Τζο

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Σιλντιγιά (78' Κίμπλερ), Μ. Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κρ. Γκίντερ, Εγκεσταϊν, Χέφλερ, Ντοάν (69' Πέτερσεν), Γκρίφο (78' Κάιτελ), Γκρέγκοριτς (62' Σάντε), Κίερεχ (62' Γέονγκ)

Δείτε τα highlights του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.