Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιταλία-Αγγλία με Stoiximan Master, Γερμανία με 3.30

Ιταλία-Αγγλία με Stoiximan Master, Γερμανία με 3.30

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/9/2022 15:21
Μεγάλο ντέρμπι στο Μιλάνο, άλμα πρωτιάς για την Γερμανία απέναντι στην Ουγγαρία! Ανάλυση και προγνωστικά.

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής στο Nations League τα φώτα στρέφονται στο Group 3 της πρώτης κατηγορίας, όπου γίνεται ένας μικρός χαμός. Και γι' αυτό ευθύνεται η... θρασύτατη Ουγγαρία που προπορεύεται στον όμιλο αναγκάζοντας Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία να φάνε τα μουστάκια τους!

Οι Μαγυάροι με το 4-0(!) επί των 'τριών λιονταριών' στο Γούλβερχαμπτον απέδειξαν πως δεν αστειεύονται. Είχαν νικήσει ξανά την παρέα του Κέιν εντός έδρας, πήραν βαθμό απέναντι στα 'πάντσερ' και ηττήθηκαν οριακά από τη 'Squadra Azzurra' στην Τσεζένα.

Με επτά βαθμούς και γκολ 7-3, η Ουγγαρία ταξιδεύει στη Λειψία για να αντιμετωπίσει τη Γερμανία. Η 'νασιονάλμανσάφτ' είναι 2η στον όμιλο με έξι βαθμούς. Αήττητη, ξεκίνησε με τρεις σερί ισοπαλίες όλες με σκορ 1-1 απέναντι σε Ιταλία, Αγγλία και Ουγγαρία κατά σειρά, πριν συντρίψει 5-2 τους πρωταθλητές Ευρώπης στο Μέχενγκλάντμπαχ.

Φαντάζει υπερβολικό να φτάσει σε νέα υπέρβαση η Ουγγαρία, η Γερμανία ξέρει ότι με νίκη κάνει άλμα πρωτιάς στον όμιλο και δύσκολα θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα μπει δυνατά στο ματς και μπορεί να βάλει τις βάσεις της επικράτησης από νωρίς. Το στοίχημα Γερμανία με ασιατικό χάντικαπ -1.25 στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.30 στη Stoiximan.

Στο Μιλάνο, η Ιταλία υποδέχεται την Αγγλία σε ένα ματς που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι και κερδίζεις*!Θεωρητικά η 'Squadra Azzura' έχει ακόμη ελπίδες για την πρώτη θέση, αρκεί να την ευνοήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Με πέντε βαθμούς και γκολ 5-7 είναι στην 3η θέση, στο -1 από Γερμανία και το -2 από την πρωτοπόρο Ουγγαρία.

Μετά την κατάκτηση του Euro 2020 ήρθε το σοκ του αποκλεισμού από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ο Μαντσίνι έμεινε στη θέση του και επιχειρεί την ανανέωση της ομάδας με αρκετά νέα πρόσωπα. Μια διαδικασία ωστόσο που απαιτεί χρόνο και υπομονή.

Απογοητεύει η Αγγλία. Οι δύο ήττες από την Ουγγαρία είναι μη αποδεκτές για το επίπεδο της ομάδας και το μόλις ένα(!) τέρμα που έχει σκοράρει στα τέσσερα ματς του ομίλου, είναι στοιχείο ενδεικτικό της κατάστασης.

Στα σχοινιά ο Σάουθγκέιτ, που προσπαθεί να γυρίσει το χαρτί αλλά και να ενσωματώσει νέο αίμα στο ρόστερ με παίκτες όπως οι Κόαντι, Γκουέχι, Τομόρι, Γουόρντ-Πρόουζ, Μπόουεν και Τόνεϊ. Στην τελευταία θέση του ομίλου, με δύο βαθμούς και στο -3 από την Ιταλία, η Αγγλία φλερτάρει έντονα με τον υποβιβασμό στη League B...

Γι' αυτό και δεν έχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στην αναμέτρηση του Μιλάνου. Θεωρητικά και από πλευράς δυναμικής έχει αυτή την πιθανότητα, όμως η συνολική της παρουσία στη διοργάνωση δεν επιτρέπει ιδιαίτερη αισιοδοξία. Στον αντίποδα, η Ιταλία διαθέτει μπόλικο ταλέντο, νιάτα και ενθουσιασμό.

Όμως το να βρει ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα στοιχεία δεν είναι κάτι απλό. Θέλει να εξαντλήσει τις ελπίδες της για την πρώτη θέση, από την άλλη σίγουρα δεν θέλει και να μπλέξει σε σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής για την 4η θέση. Οριακό παιχνίδι στο Μιλάνο, το συνδυαστικό στοίχημα Χ & Goal/Goal σε απόδοση 4.45 στη Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.