Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκολ και θέαμα με 3.20 στην ιστορική πρεμιέρα της ΑΕΚ!

Γκολ και θέαμα με 3.20 στην ιστορική πρεμιέρα της ΑΕΚ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/10/2022 15:29
Ανάλυση και προγνωστικά για το ΑΕΚ-Ιωνικός στη μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια!

Μια πολύ μεγάλη, ιστορική μέρα ξημερώνει την Δευτέρα για την ΑΕΚ. Μετά από αναμονή χρόνων και τα εγκαίνια της Παρασκευής, οι οπαδοί της Ένωσης θα απολαύσουν την ομάδα τους στη νεόδμητη OPAP Arena. Το όνειρο χρόνων για επιστροφή στη φυσική της έδρα γίνεται πραγματικότητα για την ΑΕΚ και η πρώτη ομάδα που θα βρεθεί αντίπαλος της στο νέο γήπεδο είναι ο Ιωνικός.

Ο Ματίας Αλμέιδα σίγουρα έχει δώσει μια διαφορετική διάσταση στο παιχνίδι των 'κιτρινόμαυρων', το ζητούμενο πλέον είναι η σταθερότητα. Τέτοια που θα δώσει την ευκαιρία για ένα καλό σερί νικών, επιτρέποντας στην ΑΕΚ να πλησιάσει στην κορυφή. Για την ώρα καταλαμβάνει την 4η θέση με εννέα βαθμούς, στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Όχι αμελητέα η διαφορά, σε καμία περίπτωση όμως απαγορευτική καθώς βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή και υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά.

Απογοητευτικό το ξεκίνημα του Ιωνικού στη σεζόν, με μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Ουραγός της βαθμολογίας, ψάχνει αντίδραση πριν η κατάσταση γίνει χειρότερη και η πίεση μεγαλώσει. Πέρσι η ομάδα της Νίκαιας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, αλλά δεν κατάφερε να μεταφέρει το μομέντουμ στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος.

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 και πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός. Ο φαβοριτισμός της ΑΕΚ ενισχύεται από την περίσταση και αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τον Αλμέιδα και τους παίκτες του. Ο Ιωνικός λογικά θα βρει κάποια στιγμή πατήματα, φόρμα και αποτελέσματα, φαντάζει όμως πολύ δύσκολο να ξεκινήσει την όποια αντεπίθεση του από αυτό το παιχνίδι…*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.