Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίστευτο: Ο προπονητής της Οσέρ ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στους αντίπαλους οπαδούς κι απολύθηκε! (video)

Απίστευτο: Ο προπονητής της Οσέρ ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στους αντίπαλους οπαδούς κι απολύθηκε! (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/10/2022 17:08
Σε μία απίστευτη κίνηση, ο προπονητής της Οσέρ Ζαν-Μαρκ Φιρλάν ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς της Κλερμόν και δύο εικοσιτετράωρα αργότερα απολύθηκε από την ομάδα του!

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία μετά τα όσα συνέβησαν στον κυριακάτικο αγώνα της Κλερμόν με την Οσέρ.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-1 όμως αυτό το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο κόουτς Φιρλάν διαμαρτυρήθηκε έντονα στον ρέφερι Ματιέ Βερνίς και ο τελευταίος του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Η συγκεκριμένη απόφαση έκανε έξαλλο τον 64χρονο προπονητή ο οποίος φρόντισε να αντιδράσει και προς το κοινό των γηπεδούχων υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο!

Δύο μέρες αργότερα οι νεοφώτιστοι στη Λιγκ 1 τον απομάκρυναν επίσημα από τη θέση του ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ταιριάζουν τέτοιες κινήσεις και χειρονομίες στις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος.

Αναμφίβολα οι «διπλωμάτες» δεν άφησαν να περάσει έτσι η κίνηση του -πρώην πλέον- κόουτς, κάτι που στο παρελθόν δεν έχει συμβεί σε πολλές άλλες χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τις τελευταίες τρεις ημέρες στη Γαλλία έχουν απολυθεί τρεις προπονητές! Ο Πέτερ Μπος από τη Λυών, ο Μισέλ Ντερ Ζακαριάν από την Μπρεστ και πλέον και ο Φιρλάν.

Δείτε το video:



Photo credits: printscreen

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.