Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουρμπάνοβ: «Το κίνητρο του Ολυμπιακού είναι υψηλό, μας υποχρέωσε σε πολλά λάθη στο Καραϊσκάκη»

Γκουρμπάνοβ: «Το κίνητρο του Ολυμπιακού είναι υψηλό, μας υποχρέωσε σε πολλά λάθη στο Καραϊσκάκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2022 15:44
Ο τεχνικός της Καραμπάγκ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός υποχρέωσε την ομάδα του σε πολλά λάθη στο πρώτο παιχνίδι και ζήτησε την προσοχή από τους παίκτες του καθώς οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στο ματς της Πέμπτης (13/10).

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Καραμπάγκ εν όψει του αυριανού (13/10) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Αζερμπαϊτζάν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ:

Για το παιχνίδι: «Ο αντίπαλος πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Γίνεται εύκολα αντιληπτό από τις δηλώσεις τους ότι το κίνητρο τους είναι υψηλό. Βλέπουν το παιχνίδι με εμάς ως την τελευταία ευκαιρία. Όσον αφορά εμάς, υπάρχει κάποια κούραση αλλά ελπίζω οι παίκτες να είναι απολύτως έτοιμοι για τον αγώνα».

Για τον πρώτο αγώνα: «Το πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά ήταν καλό όσον αφορά το αποτέλεσμα. Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εξαπατήσει, ούτε εμένα, ούτε τους παίκτες. Κάναμε αρκετά λάθη. Βλέποντας τον αγώνα στο βίντεο, πείστηκα γι’ αυτό. Ο αντίπαλος μας υποχρέωσε να κάνουμε λάθη. Πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά και να παίξουμε καλά».

Για το γεγονός πως η ομάδα του σε αρκετά παιχνίδια μένει στο μηδέν στο ημίχρονο αλλά παίρνει νίκες στο δεύτερο μέρος: «Δεν μπορώ να αναφέρω συγκεκριμένο λόγο. Κάθε αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο μας κοντράρει σοβαρά. Ίσως στο δεύτερο να χάσουν από άποψη αγωνιστικής πειθαρχίας και αυτό το εκμεταλλευόμαστε. Στο τελευταίο ματς με την Καμπάλα ξοδέψαμε πολλή ενέργεια. Μερικές φορές υπήρχαν ματς όπου δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είναι καλό που σκοράρουμε στο δεύτερο. Άρα είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Για το ότι ήταν ασυνήθιστα χαρούμενος στο 3ο γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό: «Δεν χαλαρώνω μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, ακόμα και με το σκορ 3:0. Όμως το γκολ του Ραμίλ άξιζε να το χαρούμε».

Για το αν υπήρξαν πληροφορίες ότι ο Μάρκο Βέσοβιτς μπορεί να πάει στον ρωσικό σύλλογο: «Δεν έχω τέτοιες πληροφορίες. Αλλά είναι φυσιολογικό όταν οι παίκτες μας δέχονται προσφορές. Έχει συμβόλαιο, το θέμα της πιθανής επέκτασης θα κριθεί τους επόμενους μήνες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.