Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Eπιστολή στην ΕΠΟ για Τρεϊμάνις, θα σταλεί βίντεο σε Πορτογαλία και Λετονία

ΠΑΟΚ: Eπιστολή στην ΕΠΟ για Τρεϊμάνις, θα σταλεί βίντεο σε Πορτογαλία και Λετονία

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/10/2022 12:34
Ο ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ για τη διαιτησία του Τρεϊμάνις στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακού με αφορμή την απόφαση του Λετονού να «πάρει» πίσω το πέναλτι που υπέδειξε στον Ολιβέιρα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μέσω της επιστολής του ζητάει να γίνουν γνωστοί οι διάλογοι των διαιτητών για τη συγκεκριμένη φάση, με τον Τρεϊμάνις να καλείται από τον Πινέιρο στο VAR προκειμένου να εξετάσει την παράβαση που έδωσα για ανατροπή του Ολιβέιρα από τον Μπα.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της δεν μπορεί να τιμωρήσει έναν ξένο διαιτητή, θα αποστείλει όμως το βίντεο στις ομοσπονδίες της Λετονίας και της Πορτογαλίας αλλά και στην Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA.

Αυτό ήταν άλλωστε ένα αίτημα που ζήτησε και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προφανώς και θέλει να υπάρξουν κυρώσεις καθώς θεωρεί ότι αδικήθηκε στην αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ αναφέρουν στην από 26/7/2022 ανακοίνωσή τους ότι οποιεσδήποτε διαιτητικές αποφάσεις ξένων διαιτητών (εφόσον κρίνονται ως σοβαρές) θα αποστέλλονται μέσω βίντεο στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και στην UEFA.

Λάβαμε επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητούν την αποστολή σχετικού βίντεο που αφορά στην ακύρωση κατακυρωθέντος πέναλτι, μετά την ανασκόπηση μέσω VAR, υπέρ της ομάδας τους στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ.

Το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί με την αποστολή του βίντεο προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.