Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Φουριόζος» ο Αλαφούζος για διαιτησία στη Σούπερ Λιγκ!

«Φουριόζος» ο Αλαφούζος για διαιτησία στη Σούπερ Λιγκ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/11/2022 16:20
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στη σημερινή (1/11) συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ και εξαπέλυσε επίθεση στη Λίγκα για τα θέματα της διαιτησίας και την αντιμετώπιση που έχει ο Παναθηναϊκός.

Ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» θέλησε να υπερασπιστεί την ομάδα του μιλώντας για ανθρώπους που κατηγορούν τον Παναθηναϊκό πως χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα ενώ τα έβαλε και με τον διαιτητή Φωτιά για το παιχνίδι στη Λαμία.

Παράλληλα εξέφρασε και τη δυσαρέσκεια του για τη Λίγκα και τις κινήσεις της στο θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας τονίζοντας πως: «Μας έχει ενοχλήσει πολύ ότι η διοργανώτρια συνέστησε εταιρεία χωρίς να γίνει πρώτα συζήτηση στη Σούπερ Λιγκ. Αυτά τα θέματα συζητούνται στο συμβούλιο και παίρνονται αποφάσεις»

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Λαμίας λέγοντας :«Κάποια παράκεντρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάνε για τον Παναθηναϊκό, ότι χρησιμοποιούμε δήθεν αθέμιτα μέσα, όταν η χώρα είναι πολύ μικρή και ξέρουν όλοι ότι εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με διαιτητές. Αντιθέτως στη Λαμία είχαμε τον διαιτητή Φωτιά που επέτρεψε το πολύ σκληρό παιχνίδι, το οποίο είχε συνέπεια τους σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών μας, ενώ εκείνος ορίστηκε κανονικά μετά από μία εβδομάδα», ενώ όταν ο Γιώργος Καζναφέρης απάντησε δίνοντας συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πορεία του αλλά τονίζοντας ότι η Λαμία δεν παίζει αντιαθλητικά τότε ο Αλαφούζος πήρε το λόγο επισημαίνοντας :

«Ήμουν σαφής σε αυτό που είπα. Δεν κατηγόρησα τη Λαμία, αλλά τον διαιτητή που δεν πήρε μέτρα στον πειθαρχικό έλεγχο κι έτσι επέστρεψε στους ποδοσφαιριστές που δεν τιμωρούνταν να μπορούν να παίξουν πιο σκληρά. Εμάς το πρόβλημά μας είναι γιατί δεν τον τιμώρησαν και μετά από μία εβδομάδα ορίστηκε πάλι κανονικά.

Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι το 50-50. Δέκα χρόνια τώρα ξέρετε τη στάση μας. Εμείς κ.Κασναφέρη δεν κυνηγάμε διαιτητές, ούτε χρηματίζουμε δημοσιογράφους όπως ενδεχομένως κάνουν οι σύμμαχοί σας»!»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.