Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Υπέστη διάστρεμμα ο Νεϊμάρ, ανησυχία στην Βραζιλία

Μουντιάλ 2022: Υπέστη διάστρεμμα ο Νεϊμάρ, ανησυχία στην Βραζιλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2022 23:27
Ανησυχία υπάρχει στις τάξεις της Βραζιλίας σχετικά με την κατάσταση του Νεϊμάρ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με την Σερβία, έβαλε τα κλάμματα στον πάγκο και έφυγε για τα αποδυτήρια με πρησμένο αστράγαλο. Όπως ενημέρωσε ο γιατρός της ομάδας, ο αστέρας της Παρί υπέστη διάστρεμμα και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Η Βραζιλία κέρδισε με το άνετο 2-0 την Σερβία για την πρεμιέρα του 7ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο η νίκη ενδέχεται να αποδειχθεί πύρρειος για την «Σελεσάο».

Κι αυτό διότι ο αστέρας της ομάδας, Νεϊμάρ χτύπησε στον αστράγαλο μετά από τάκλιν του Μιλένκοβιτς και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ίδιος πιάστηκε από το φακό να βάζει τα κλάματα στον πάγκο, ενώ αποχώρησε κουτσαίνοντας για τα αποδυτήρια και με έντονο πρήξιμο στον αστράγαλο.

Όπως ενημέρωσε ο γιατρός της ομάδας μετά το ματς, ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν υπέστη διάστρεμμα στο δεξιό αστράγαλο και αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε να φανεί το μέγεθος της ζημιάς.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.