Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισπανία – Γερμανία με 1000+ αγορές και 0% γκανιότα*

Ισπανία – Γερμανία με 1000+ αγορές και 0% γκανιότα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/11/2022 04:07
Τιτανομαχία στο «Al Bayt Stadium» του Κατάρ την Κυριακή το βράδυ (21:00), ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σ’ ένα ματς που θα μπορούσε να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει χαρακτήρα… τελικού μόνο για τους Γερμανούς, οι οποίοι μετά το… πατατράκ της πρεμιέρας «καίγονται» για τη νίκη. Αντίθετα, οι Ισπανοί μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα είναι σαφώς πιο άνετοι, όμως γνωρίζουν ότι με ήττα θα μπλέξουν σε σενάρια.Η «ρόχα» απέδειξε στην πρεμιέρα του γκρουπ ότι διαθέτει ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Λουίς Ενρίκε παρουσίασε ένα σύνολο που συνδυάζει ταλέντο και δίψα για διάκριση. Αυτό το μαρτυρά και η εντυπωσιακή επικράτηση με 7-0 απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Μεσοεπιθετικά οι Ιβηρες έκαναν τρομερά πράγματα, με πρωταγωνιστές τους Γκάβι, Φεράν Τόρες, Ασένσιο και Ντάνι Όλμο. Επίσης, παρά το γρήγορο προβάδισμα από το πρώτο 45λεπτο δεν έσβησε τις μηχανές και σκόραρε κατά βούληση.

Ισπανία – Γερμανία 1:2.40 X:3.65 2:2.90


Η Γερμανία με το «καλημέρα» δέχθηκε ηχηρή σφαλιάρα. Παρότι μέχρι το 70’ κυριάρχησε πάνω στο χορτάρι της Ιαπωνίας, στη συνέχεια έπαθε «black out» και ηττήθηκε 2-1. Η «νασιονάλμανσαφτ» είναι με την πλάτη στον τοίχο και μόνο με νίκη θα μείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης για τους «16». Ο προπονητής Χάνσι Φλικ περιμένει αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του και δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ότι τα «πάντσερ» σε δεύτερο σερί Μουντιάλ θα αποχαιρετήσουν από τη φάση των ομίλων. «Αγκάθι» αποτελεί η έλλειψη σκληράδας στην άμυνα και η απουσία ενός κλασικού σέντερ φορ.

Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο υπερδυνάμεις είναι με το μέρος των Ισπανών. Από το 1994 σε πέντε επίσημα ματς, ανεξαρτήτως έδρας, οι Γερμανοί δεν έχουν κερδίσει ποτέ και μετρούν 2 ισοπαλίες με σκορ 1-1 και τρεις ήττες. Στο πιο πρόσφατο ματς, τον Νοέμβριο του 2020, η «ρόχα» επικράτησε 6-0 της Γερμανίας στο Nations League.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Τώρα Αρχίζει το Παγκόσμιο στη Novibet!

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.