Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Νότιγχαμ ο Σκάρπα

Υπέγραψε στην Νότιγχαμ ο Σκάρπα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2022 14:43
Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό χαφ να μένει ελεύθερος από την Παλμέιρας και να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με τους «κόκκινους». Θα ενσωματωθεί στην αποστολή για τα προσεχή φιλικά με Ατρόμητο και Ολυμπιακό στην Αθήνα.

Ήταν δεδομένο, πλέον και επίσημο, με τον Γκουστάβο Σκάρπα να ανακοινώνεται από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός χαφ έμεινε ελεύθερος από την Παλμέιρας και υπέγραψε συμβόλαιο τρεισήμισι ετών με την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 28χρονος αγωνίστηκε την τελευταία τετραετία στην Παλμέιρας με την οποία κατάγραψε 211 συμμετοχές, σημειώνοντας 37 γκολ και 51 ασίστ. Με την βραζιλιάνικη ομάδα γνώρισε πολύ μεγάλες επιτυχίες, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Βραζιλίας, δύο Καμπεονάτο Παουλίστα, δύο Κόπα Λιμπερταδόρες, ένα Κύπελλο Βραζιλίας και ένα Ρεκόπα Σουνταμερικάνα. Αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος της φετινής ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα και αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του Μπραζιλεϊράο.

Εκτός από την Παλμέιρας, έχει φορέσει και τη φανέλα της Φλουμινένσε μετρώντας 16 γκολ και 25 ασίστ σε 111 παιχνίδια. Ο ίδιος θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη και θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα για τα δύο φιλικά με Ατρόμητο (6/12) και Ολυμπιακό (10/12).

Μετά τις υπογραφές ο Σκάρπα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι ένα όνειρο για εμένα. Είναι μια νέα πρόκληση και ανυπομονώ να ξεκινήσει. Ήταν πάντα φιλοδοξία από όταν ήμουν μικρό παιδί να παίξω στην Ευρώπη και το όνειρο μου είναι να αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ. Είμαι τεχνίτης παίκτης αλλά επίσης έχω εξελίξει το αμυντικό μου παιχνίδι τα τελευταία χρόνια. Είμαι πολύ αφοσιωμένος, δουλεύω σκληρά και είμαι ενθουσιασμένος να ξεκινήσω τη δουλειά».

Photo Credit: nottinghamforest.co.uk



Αξιοσημείωτο το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος πριν τις υπογραφές, κάνοντας σκέιτμπορντ στους δρόμους του Νότιγχαμ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.