Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ν. Άμραμπατ: «Νάσερ Αλ-Κελαϊφί πάρε τον αδερφό μου στην Παρί»

Ν. Άμραμπατ: «Νάσερ Αλ-Κελαϊφί πάρε τον αδερφό μου στην Παρί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2022 19:25
O άσος της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ μίλησε για τον αδερφό του, Σοφιάν που βγάζει μάτια στο Μουντιάλ του Κατάρ με το Μαρόκο, καλώντας τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί να τον πάρει στους Παριζιάνους.

Το Μαρόκο επικράτησε με 1-0 της Πορτογαλίας και έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα στην ιστορία που προκρίνεται στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Βασικό γρανάζι στην ιστορική πορεία της ομάδας είναι ο μέσος της Φιορεντίνα, Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τις ποδοσφαιρικές του μετοχές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 26χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων όπως οι Τότεναμ, Λίβερπουλ και Μαρσέιγ, ωστόσο ο αδερφός του και άσος της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ εξέφρασε την επιθυμία του να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν:

«Θα ταιριάζει πολύ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το Παγκόσμιο Κύπελλο αξίζει τα φώτα της δημοσιότητας του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αδερφός μου βρίσκεται στο επίκεντρο της μεγαλύτερης σκηνής. Μπορεί να δημιουργήσει ένα θανατηφόρο δίδυμο με τον Βεράτι. Λοιπόν, Νάσερ Αλ- Κελαϊφί, αν διαβάζεις τα λόγια μου, πάρε τον αδερφό μου!», ήταν τα λόγια του Νορντίν στην γαλλική L’ Equipe.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.