Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεάλ: Ανακοίνωσε το παιδί-θαύμα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Έντρικ (video)

Ρεάλ: Ανακοίνωσε το παιδί-θαύμα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Έντρικ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2022 16:54
Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την συμφωνία με την Παλμέιρας για την απόκτηση του 16χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Έντρικ, ο οποίος θα ενισχύσει τη «βασίλισσα» από τον Ιούλιο του 2024 όταν και θα ενηλικιωθεί. Στα 72 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής!

Το νέο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου ανήκει και επίσημα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η είδηση είχε γίνει γνωστή πριν μερικές ημέρες και την Πέμπτη (15/12) πήρε και επίσημη μορφή, με τη «βασίλισσα» να ανακοινώνει την απόκτηση του 16χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην Παλμέιρας τα επόμενα δύο χρόνια και θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2024 όταν και θα ενηλικιωθεί.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 72 εκατ. ευρώ. Από αυτά τα 35 εκατ. ευρώ είναι εγγυημένα και άλλα 25 εκατ. ευρώ αναμένεται να δοθούν ως μπόνους. Από την άλλη, στα 12 εκατ. ευρώ υπολογίζονται τα χρήματα σε φόρους.

Ο μόλις 16χρονος Έντρικ μετράει 3 γκολ και 1 ασίστ σε 7 παιχνίδια στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, ενώ νωρίτερα στη σεζόν οδήγησε την Κ20 στην κατάκτηση του Κυπέλλου Νέων του Σάο Πάολο με 6 γκολ σε 7 παιχνίδια. Ο νεαρός άσος έχει και τέσσερις συμμετοχές με την Εθνική Κ17 της Βραζιλίας, μετρώντας πέντε γκολ.

Για τον παίκτη είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν αλλά η «βασίλισσα» είχε τον πρώτο λόγο και ολοκλήρωσε ακόμα μια μεταγραφή νεαρού Βραζιλιάνου μετά από αυτή του Βινίσιους, τον οποίο είχε κλείσει από την Φλαμένγκο έναντι 46 εκατ. ευρώ το 2017 όταν ήταν ακόμα 17 ετών.

«Ολοκληρώσαμε τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Η προσφορά της Ρεάλ ήταν αντίστοιχη του τεράστιου ταλέντου του Έντρικ και ανταποκρίνεται στους αθλητικούς και οικονομικούς στόχους που είχαμε θέσει από το ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων» δήλωσε ο πρόεδρος της Παλμέιρας, Λέιλα Περέιρα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.