Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Μπαμ» με Χάκπο η Λίβερπουλ!

«Μπαμ» με Χάκπο η Λίβερπουλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/12/2022 00:18
Η Λίβερπουλ έδωσε τα χέρια με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Κόντι Χάκπο, με το ποσό της μεταγραφής για τον διεθνή Ολλανδό εξτρέμ να αγγίζει τα 50 εκατ. λίρες.

Παρότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν το μεγάλο φαβορί για τον Κόντι Χάκπο, εν τέλει έγινε η ανατροπή και ο Ολλανδός άσος θα γίνει κάτοικος Μέρσεϊσάιντ. Η Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία με την Αϊντχόφεν και ντύνει στα «κόκκινα» τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ, με την PSV να ανακοινώνει επίσημα την παραχώρηση του στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Στην ανακοίνωση της ολλανδικής ομάδας αναφέρεται ότι «ο 23χρονος επιθετικός θα αναχωρήσει άμεσα για την Αγγλία όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες πράξεις πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Και οι δύο σύλλογοι δεν κάνουν καμία ανακοίνωση για το κόστος μεταγραφής. «Αλλά αυτή είναι μια μεταγραφή ρεκόρ για την PSV», δήλωσε ο γενικός διευθυντής Μαρσέλ Μπραντς».

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 37 εκατ. λίρες ενώ μαζί με τα μπόνους το συνολικό κόστος υπολογίζεται στα 50 εκατ. λίρες (56,7 εκατ. ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία).

Ο Χάκπο προέρχεται από εξαιρετική παρουσία στο Μουντιάλ, όπου σημείωσε τρία γκολ σε πέντε παιχνίδια με την Εθνική Ολλανδίας, ενώ τη φετινή σεζόν είναι απολαυστικός με τη φανέλα της Αϊντχόφεν, μετρώντας 13 γκολ και 17 ασίστ σε 24 παιχνίδια.

Αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Αϊντχόφεν και αποχωρεί από την ολλανδική ομάδα έχοντας 159 συμμετοχές με 55 γκολ και 50 ασίστ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.