Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Το παιχνίδι ήταν για να κερδίζαμε 5-0»

Λουτσέσκου: «Το παιχνίδι ήταν για να κερδίζαμε 5-0»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2022 22:29
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέδωσε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του την ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τονίζοντας πως ήταν ένα παιχνίδι για 5-0. Τι είπε για τον απολογισμό του 2022.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και γνώρισε την πρώτη του απώλεια μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Μετά το φινάλε του παιχνιδιού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που σπατάλησε η ομάδα του και δεν «σκότωσε» το παιχνίδι στο 1-0.

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova:

Για την καλή αρχή του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι και τι άλλαξε: «Τίποτα δεν άλλαξε. Συγγνώμη που θα σας το πω αλλά το παιχνίδι ήταν για να κερδίζαμε 5-0. Είσαι στο 1-0 και πρέπει να σκοτώσεις το παιχνίδι. Χάσαμε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην περιοχή. Μετά όταν χάνεις τόσες φάσεις, ο αντίπαλος κερδίζει αυτοπεποίθηση, έφτιαξε 1-2 φάσεις και βρήκε το γκολ. Στα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε πολλές καταστάσεις στην περιοχή, με καλές τοποθετήσεις και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει πραγματικά να λυπόμαστε που δεν πήραμε τη νίκη».

Για το πώς τελειώνει το ποδοσφαιρικό έτος μετά από αυτό το παιχνίδι και τι σκέφτεται για το νέο: «Δεν σκέφτομαι τίποτα, μόνο το επόμενο παιχνίδι. Ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολύ μεγάλα κατορθώματα για εμάς, καταφέραμε να φτάσουμε σε προημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κερδίσαμε τη δεύτερη θέση και φτάσαμε σε έναν τελικό Κυπέλλου που αν η διαιτησία ήταν διαφορετική, θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Μεγάλη δουλειά μέσα στην ομάδα. Βάλαμε μια ομάδα στα προημιτελικά μετά από πάνω από 20 χρόνια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.