Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Νεϊμάρ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σ’ ένα λεπτό και πήγε να αρπαχτεί με τον διαιτητή!

Ο Νεϊμάρ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σ’ ένα λεπτό και πήγε να αρπαχτεί με τον διαιτητή!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2022 00:27
Ο Νεϊμάρ στο πρώτο του παιχνίδι μετά το Μουντιάλ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σ’ ένα λεπτό για φάουλ και βουτιά και μετά την αποβολή τα έβαλε με τον διαιτητή. Λύτρωσε την Παρί ο Εμπαπέ στο 90+6’.

Όλα τα βλέμματα πάνω του έστρεψε ο Νεϊμάρ στην επιστροφή της Παρί Σεν Ζερμέν στις επίσημες υποχρεώσεις για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος άσος, στο πρώτο του παιχνίδι μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, μοίρασε την ασίστ στο τέρμα του Μαρκίνιος στο 14’ που έβαλε την Παρί μπροστά στο σκορ, ωστόσο το ματς στράβωσε για τα καλά για τους Παριζιάνους, αφού ο σκόρερ υπέπεσε σε αυτογκόλ στο 51’ και λίγο αργότερα ήρθε η αποβολή του Νεϊμάρ με δύο κίτρινες σ’ ένα λεπτό.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας είδε την πρώτη κίτρινη στο 61’ για φάουλ στη μεσαία γραμμή και δευτερόλεπτα αργότερα είδε δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Ο Νεϊμάρ ήταν έξαλος με την απόφαση του Τουρπέν και μάλιστα λίγο έλειψε να ακουμπήσει το πρόσωπο του πάνω στον Γάλλο διαιτητή. Μάλιστα σύμφωνα με το γαλλικό Canal+ ο Βραζιλιάνος αποχώρησε από το γήπεδο πριν το τελικό σφύριγμα!

Για την ιστορία, η Παρί κατάφερε να γλιτώσει την απώλεια χάρη στον Εμπαπέ, με τον Γάλλο αστέρα να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 90+6’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ των πρωταθλητών Γαλλίας.

Λίγο πριν την αποβολή του ο Νεϊμάρ πρόλαβε να μας χαρίσει αυτό το εκπληκτικό στιγμιότυπο:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.