Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Έγινε η κλήρωση και ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Έγινε η κλήρωση και ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
13/1/2023 14:49
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης έμαθε σήμερα (13/1) την πιθανή αντίπαλό της στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξήχθη στο Ραμπάτ ενόψει του μεγάλου τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Μαρόκο το διάσημα 1-11 Φεβρουρίου.

Οι πρωτοεμφανιζόμενοι Σιάτλ Σάουντερς, νικητές του Champions League της Βόρειας/Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής (CONCACAF), ο πρώτος σύλλογος από τις ΗΠΑ που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA, βρίσκονται σε πορεία για έναν πιθανό ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων εναντίον της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Σάουντερς, πρέπει πρώτα να κερδίσουν τον νικητή του πρώτου γύρου μεταξύ της αιγυπτιακής ομάδας Αλ Αχλί και της Όκλαντ Σίτι από τη Νέα Ζηλανδία, για να κλείσουν τη θέση τους στον ημιτελικό.

Η ομάδα του Σιάτλ εξασφάλισε την παρουσία της στην διοργάνωση, αφού κέρδισε στον τελικό την Κλαμπ Ουνιβερσιδάδ Νασιονάλ από το Μεξικό.

Η πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής Φλαμένγκο από τη Βραζιλία ξεκινά από τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της σύγκρουσης του δεύτερου γύρου μεταξύ της γηπεδούχου και της πρωταθλήτριας Αφρικής Ουιντάντ Καζαμπλάνκα και της Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία.

Η τέσσερις φορές νικήτρια του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης, είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στη διοργάνωση, η πρωταθλήτρια Ωκεανίας Όκλαντ Σίτι εμφανίζεται για 10η φορά , που αποτελεί ρεκόρ, ενώ η Αλ Αχλί έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια-18- στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η FIFA σχεδιάζει να επεκτείνει την διοργάνωση σε 32 ομάδες από το 2025, αν και έχει δώσει ελάχιστες λεπτομέρειες για το πώς θα γίνει αυτό.

Η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων:

Πρώτος γύρος
Αλ Αχλί (Αίγυπτος) - Όκλαντ Σίτι (Νέα Ζηλανδία)

Δεύτερος γύρος
Σιάτλ Σόντερς (ΗΠΑ) - Αλ Αχλί/Όκλαντ Σίτι
Ουιντάντ Καζαμπλάνκα (Μαρόκο)-Αλ Χιλάλ (Σαουδική Αραβία)

Ημιτελικοί
Φλαμένγκο (Βραζιλία) - Ουιντάντ Καζαμπλάνκα/Αλ Χιλάλ
Σιάτλ Σόντερς/Αλ Αχλί/ Όκλαντ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.