Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα «κόκκινος διάβολος» ο Βέγκχορστ

Επίσημα «κόκκινος διάβολος» ο Βέγκχορστ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2023 03:42
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο Βουτ Βέγκχορστ, ο οποίος υπέγραψε στους «κόκκινους διαβόλους» με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από την Μπέρνλι.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (13/1) η μετακίνηση του Βουτ Βέγκχορστ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν επίσημα τον διεθνή Ολλανδό φορ ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα έως το φινάλε της σεζόν.

Η αγγλική ομάδα κατέβαλε 2.825,000 ευρώ στην τουρκική Μπεσίκτας για να σπάσει το δανεισμό του ποδοσφαιριστή και να τον αποκτήσει δανεικό από την Μπέρνλι για το δεύτερο μισό της σεζόν. Στη συμφωνία δεν περιλαμβάνεται οψιόν αγοράς, ενώ η Γιουνάιτεντ θα καλύψει εξ ολοκλήρου τους μισθούς του ποδοσφαιριστή.

Ο Ολλανδός στράικερ, που πέτυχε τα δύο γκολ των «οράνιε» στον προημιτελικό του Μουντιάλ με την Αργεντινή στέλνοντας το ματς στην παράταση, είχε αποκτηθεί από την Μπέρνλι στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν για να αντικαταστήσει τον Κρις Γουντ και σημείωσε 2 γκολ και 3 ασίστ σε 20 συμμετοχές. Οι «κλάρετς» δεν κατάφεραν να μείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ κι έτσι τη φετινή σεζόν είχαν παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στην Μπεσίκτας, η οποία μετά από αυτήν την εξέλιξη χάνει τον πρώτο σκόρερ της.

Ο 30χρονος υψηλόσωμος επιθετικός (1,97μ) μετράει 9 γκολ και 4 ασίστ σε 18 παιχνίδια στην Τουρκία και μετά από έξι μήνες επιστρέφει στην Αγγλία. Όπως δήλωσε μετά τις υπογραφές: «Έχω δει την πρόοδο της Γιουνάιτεντ υπό τον Έρικ Τεν Χαγκ. Ό,τι κι αν συμβεί τους επόμενους μήνες, μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ στον σύλλογο για όσο καιρό είμαι εδώ».

Photo Credit: manutd.com


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.