Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαλερνιτάνα: Προσέλαβε ξανά τον προπονητή που απέλυσε πριν δύο ημέρες!

Σαλερνιτάνα: Προσέλαβε ξανά τον προπονητή που απέλυσε πριν δύο ημέρες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2023 18:01
Ο Ντάβιντε Νικόλα επιστρέφει στον πάγκο της Σαλερνιτάνα δύο ημέρες μετά την απόλυση του καθώς οι συζητήσεις της διοίκησης με υποψήφιους αντικαταστάτες δεν ευδοκίμησαν!

Η συντριβή της Σαλερνιτάνα με 8-2 από την Αταλάντα έφερε την απόλυση του Ντάβιντε Νικόλα από τον πάγκο της ομάδας την Δευτέρα (16/1). Ωστόσο δύο ημέρες μετά, η διοίκηση προσέλαβε ξανά τον Ιταλό τεχνικό στον πάγκο!

Η «Γκρανάτα» συζήτησε με αρκετούς υποψήφιους αντικαταστάτες, μεταξύ των οποίων τους Ρομπέρτο Ντ’Αβέρσα, Ράφα Μπενίτεθ και Λεονάρντο Σέμπλιτσι, αλλά δεν ήρθε με κανέναν σε συμφωνία.

Έτσι ο Πρόεδρος Ιερβολίνο τηλεφώνησε ξανά στον Νικόλα το βράδυ της Τρίτης (17/1) και ο Ιταλός τεχνικός είναι έτοιμος να ξεκινήσει ξανά στο τιμόνι της ομάδας δύο ημέρες μετά την απόλυσή του.

Όπως έγραψε ο Νικολά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Θα σας πω την αλήθεια. Έλαβα μια κλήση από τον Πρόεδρο Ιερβολίνο χθες. Με τις μεθόδους του, που είναι πάντα όμορφες και φιλικές, μου εξήγησε τους λόγους για την οδυνηρή του απόφαση που έπρεπε να πάρει για να τονίσει την ασυνέχεια μετά από μια κακή ήττα από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Ζήτησα συγγνώμη, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για μια απόδοση που δεν ήταν επαρκής και τη βαριά ήττα που προέκυψε. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και τους παίκτες της και σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Ζήτησα έντονα από τον Πρόεδρο να επανεξετάσει την απόφασή του γνωρίζοντας ότι συζητάω με μια ανθρώπινη ψυχή που έχει βαθιά ευαισθησία στην κατανόηση και θέλει σθεναρά να χτίσει ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο. Αγαπώ το Σαλέρνο και πιστεύω πολύ σε αυτό το πρότζεκτ.

Ο Πρόεδρος μας έδινε πάντα πάθος, προσωπικότητα και επιθυμία να φτάσουμε σε ακατόρθωτους στόχους. Πιστεύει ακράδαντα ότι όταν οι άντρες πιέζουν προς την ίδια κατεύθυνση, μπορούν να κάνουν εξαιρετικά πράγματα.

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο που με κάλεσε. Αυτό σημαίνει ότι το νέο ποδόσφαιρο είναι φτιαγμένο από πάθος και καρδιά, και θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του με όλη μου την αγάπη. Ευχαριστώ τον διευθυντή Μόργκαν Ντε Σάνκτις για τη μεσολάβηση. Χωρίς αυτόν, αυτή η επέμβαση δεν θα ήταν δυνατή. Έχουμε εβδομάδες σκληρής δουλειάς μπροστά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.