Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίλαν - Ίντερ 0-3: Θρίαμβος των «νερατζούρι» στον τελικό του Σούπερ Καπ

Μίλαν - Ίντερ 0-3: Θρίαμβος των «νερατζούρι» στον τελικό του Σούπερ Καπ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
18/1/2023 23:01
Η Ίντερ επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Μίλαν στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας κατακτώντας τον τίτλο για δεύτερη σερί χρονιά.

Το «Derby de la Madonina» σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ίντερ. Μόλις στο 10' οι «νερατζούρι» αιφνιδίασαν τους «ροσονέρι» όταν μετά από τρομερή κάθετη πάσα του Τζέκο, ο Μπαρέλα έγινε αποδέκτης της μπάλας και την γύρισε στον Ντιμάρκο που από κοντά άνοιξε το σκορ.

Στο 17' η Μίλαν απείλησε με τον Λεάο να αναγκάζει σε... απογείωση τον Ονάνα, αλλά στο 21' και ενώ οι «ροσονέρι» είχαν αρχίσει να συνέρχονται ήρθε η δεύτερη «ψυχρολουσία» με τον Τζέκο να εκτελεί τον Ταταρουσάνου μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια.

Η Μίλαν έδειχνε να τα έχει... χαμένα και απειλήθηκε με τρίτο γκολ στο 29' όταν ο Τζέκο έχασε μεγάλη ευκαιρία. Μόνη αναλαμπή των «ροσονέρι» οι ατομικές ενέργειες του Λεάο, που λίγο έλλειψε στο 49' να μειώσει σε 2-1 αλλά το σουτ που επιχείρησε αφού μπήκε στην περιοχή, πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Με την Ίντερ να πραγματοποιεί πάντως εξαιρετική διαχείριση του προβαδίσματός της και να ελέγχει το ματς, η «χαριστική βολή» ήρθε στο 77' με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ να «αδειάζει» υπέροχα τον Τομόρι, εκτελώντας υπέροχα για το τελικό 3-0. και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του.

ΜΙΛΑΝ (Στέφανο Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλάμπρια (79’ Ντεστ), Κιάερ (64’ Καλουλού), Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι, Μπενασέρ, Μεσίας (65’ Οριγκί), Ντίαθ (64’ Ντε Κετελάρ), Λεάο, Ζιρού (79’ Ρέμπιτς).

ΙΝΤΕΡ (Σιμόνε Ιντσάγκι): Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (84’ Ντε Φράι), Νταρμιάν, Μπαρέλα (71’ Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου (84’ Ασλάνι), Μχιταριάν, Ντιμάρκο (63’ Γκόζενς), Τζέκο (71’ Κορέα), Μαρτίνες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.