Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποσύρθηκε από την προπονητική ο άλλοτε κόουτς του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς

Αποσύρθηκε από την προπονητική ο άλλοτε κόουτς του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
27/1/2023 15:52
Την απόσυρσή του από τους πάγκους γνωστοποίησε μέσω δηλώσεων του ο Χουμπ Στέφενς, με τον 69χρονο τεχνικό να έχει περάσει κι από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Το μεγαλύτερο μέρος της προπονητικής του καριέρας το πέρασε στη Σάλκε με την οποία πέτυχε και τις σπουδαιότερες επιτυχίες του, κατακτώντας μεταξύ άλλων και το Κύπελλο UEFA.

Άλλωστε είχε πόστο στην ομάδα του Ρουρ τα τελευταία χρόνια και κάθισε και στον πάγκο ως υπηρεσιακός στις περιπτώσεις που χρειάστηκε.

Τον Ιούλιο του 2013 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ όπου κι έμεινε μέχρι τον Μάρτιο του 2014, πριν απομακρυνθεί από τη θέση του.

Μεταξύ άλλων εργάστηκε επίσης στη Στουτγκάρδη, τη Χόφενχαϊμ, την Αϊντχόφεν, τη Χέρτα Βερολίνου και το Αμβούργο.

Μιλώντας για την υγεία του υποστήριξε:

Το σώμα μου μού έστειλε μια ξεκάθαρη προειδοποίηση. Διακομίσθηκα στο νοσοκομείο επειδή ξαφνικά ένιωσα πόνους στο στήθος. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχω περικαρδίτιδα. Ήταν μια κίτρινη κάρτα για μένα. Ήταν ένα σημάδι ότι έπρεπε να προσέξω περισσότερο τον εαυτό μου. Θα γίνω 70 χρονών φέτος, η προπονητική μου καριέρα έχει οριστικά τελειώσει. Πρόσφατα είχε μια πρόταση από ομάδα από την Ολλανδία, αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω περισσότερο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.