Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίστευτο: Η Άλκμααρ ήρθε 5-5 με την Ουτρέχτη, με χατ-τρικ από Παυλίδη και Δουβίκα! (video)

Απίστευτο: Η Άλκμααρ ήρθε 5-5 με την Ουτρέχτη, με χατ-τρικ από Παυλίδη και Δουβίκα! (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/1/2023 00:12
Σ' ένα «τρελό» παιχνίδι που διεξήχθη στο «AFAS Στάντιον» για την 19η αγωνιστική της Ερεντιβίζιε, η Άλκμααρ και η Ουτρέχτη αναδείχθηκαν ισόπαλες 5-5 με τον Βαγγέλη Παυλίδη και τον Τάσο Δουβίκα να πετυχαίνουν χατ-τρικ για τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους αντίστοιχα.

Η ΑΖ έχασε την ευκαιρία να πατήσει κορυφή έστω και πρόσκαιρα, μια και πέταξε δύο βαθμούς μένοντας στους 40, έναν πίσω από την πρωτοπόρο Φέγενορντ η οποία αγωνίζεται την Κυριακή (29/1) στην έδρα της Τβέντε.

Στον αντίποδα η Ουτρέχτη έφτασε τους 30 και παρέμεινε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ωστόσο το συγκεκριμένο ματς θα μείνει στην ιστορία διότι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές πέτυχαν χατ-τρικ σε αγώνα μεταξύ των ομάδων τους για ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν και θα είναι απίθανο να συμβεί στο μέλλον.

Μάλιστα με τα τρία τέρματα που σημείωσε ο Δουβίκας -ο οποίος έδωσε και δύο ασίστ- έφτασε τα 10 και είναι ο πρώτος σκόρερ ολόκληρης της Ερεντιβίζιε, την ώρα που ο Παυλίδης με 9 τον ακολουθεί από κοντινή απόσταση.

Όσον αφορά την εξέλιξη της απίθανης αναμέτρησης, στο 13' και στο 16' ο Δουβίκας με δύο προσωπικά γκολ «έγραψε» το 0-2.

Η απάντηση της ΑΖ ήρθε με τον Ντέκερ να μειώνει στο 20', πριν αναλάβει δράση ο Παυλίδης ο οποίος με δύο δικά του γκολ στο 31' και το 34' έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, πριν σκοράρει ο Βιργκέβερ για το 3-3 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη θα περίμενε κανείς να πέσει ο ρυθμός όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Στο 65' ο Δουβίκας έκανε χατ-τρικ σημειώνοντας το 3-4, όμως η απάντηση της Άλκμααρ ήταν άμεση. Ο Ντε Βιτ στο 70' ισοφάρισε αρχικά σε 4-4 και ο Παυλίδης κάνοντας κι αυτός χατ-τρικ σημείωσε το 5-4.

Οι φιλοξενούμενοι δεν παραδόθηκαν και στο 80' ο Φαν ντε Στρικ διαμόρφωσε το 5-5 σ' έναν αγώνα που θα μνημονεύεται για χρόνια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.