Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξύλο και τραυματίες ανάμεσα σε Ρώσους και Ουκρανούς ποδοσφαιριστές σε ξενοδοχείο στην Τουρκία (video)

Ξύλο και τραυματίες ανάμεσα σε Ρώσους και Ουκρανούς ποδοσφαιριστές σε ξενοδοχείο στην Τουρκία (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/2/2023 21:45
Σκηνές χάους έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο «Rοyal Seginus» της Αττάλειας στην Τουρκία, όταν μέλη ουκρανικής και ρωσικής ομάδας αντίστοιχα συναντήθηκαν σε αυτό, λόγω της συμμετοχής τους σε φιλικό τουρνουά.

Συγκεκριμένα ποδοσφαιριστές της ρωσικής Γιαροσλάβι Σίνικ βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με εκείνους της ουκρανικής Μινάι, με την κατάσταση ξέφυγε για τα καλά! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Baza Telegram» μέλη του ουκρανικού συλλόγου ζήτησαν από τον προπονητή της Σίνικ να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας, με αυτόν να αντιδρά, τους υπόλοιπους να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και τη σύρραξη να ακολουθεί, με τον όροφο να μετατρέπεται σε ρινγκ.



Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις τραυματίες, με ασθενοφόρα και αστυνομικές δυνάμεις να καταφτάνουν στο ξενοδοχείο ώστε να λήξει το περιστατικό. Οι δύο ομάδες φυσικά αποχώρησαν από το ξενοδοχείο, επιλέγοντας ξεχωριστούς τόπους διαμονής, με το ερώτημα πάντως να είναι ποιος σκέφτηκε εξ αρχής πως ήταν καλή ιδέα να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της Μινάι, είχε θέσει ως προαπαιτούμενο την απουσία Ρώσων στο χώρο διαμονής της.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.