Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάλος στην Ισπανία: «Η Μπαρτσελόνα έδωσε 1,4 εκατομμύρια σε εταιρεία διαιτητή»

Σάλος στην Ισπανία: «Η Μπαρτσελόνα έδωσε 1,4 εκατομμύρια σε εταιρεία διαιτητή»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/2/2023 15:16
«Βόμβα» στο ισπανικό ποδόσφαιρο, με την Μπαρτσελόνα να κατηγορείται ότι έδωσε χρήματα σε εταιρεία πρώην διαιτητή, η οποία ελέγχεται για διαφθορά.

Η εισαγγελία της Βαρκελώνης πραγματοποιεί έρευνα για διαφθορά στην οποία εμπλέκεται και η Μπαρτσελόνα.

Την είδηση αποκάλυψε ο έγκυρος «Cadena Ser» κι έχει δημιουργηθεί τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς όλοι οι φίλαθλοι παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Ο πρώην διαιτητής Χοσέ Μαρία Ενρίκεζ Νεγκρέιρα τότε εργαζόταν ως αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής διαιτησίας της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και η εταιρεία του έλαβε τα χρήματα σε τρεις δόσεις.

Μάλιστα όταν έλαβε την τρίτη δόση, στη συνέχεια αποσύρθηκε από τη θέση που κατείχε... Όλα αυτά φέρεται να συνέβησαν τη διετία 2016-18, όταν πρόεδρος του κλαμπ ήταν ο Τζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου ο οποίος υποστήριξε ότι σταμάτησαν οι «μπλαουγκράνα» να πληρώσουν την εταιρεία του διαιτητή το 2018 λόγω μείωσης εξόδων!

Ο πρώην διαιτητής υποστήριξε ότι παρείχε μόνο συμβουλές στους ποδοσφαιριστές της Μπάρτσα για τη συμπεριφορά του προς τους «άρχοντες» των αγώνων και δεν ευνόησε ποτέ τους Καταλανούς.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Στο παρελθόν, η Μπαρτσελόνα προσέλαβε τις υπηρεσίες ενός εξωτερικού τεχνικού συμβούλου, ο οποίος προσέφερε, με τη χρήση video, τεχνικές αναφορές που αφορούσαν σε παίκτες χαμηλότερων κατηγοριών του ισπανικού κράτους και την τεχνική γραμματεία του συλλόγου.

Επιπροσθέτως, η σχέση με τον ίδιο εξωτερικό προμηθευτή διευρύνθηκε με τεχνικές αναφορές που σχετίζονταν με επαγγελματικές διαιτησίες με σκοπό να παρασχεθούν επιπρόσθετες πληροφορίες για το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας και της θυγατρικής ομάδας, μία συνήθης πρακτική στα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά σωματεία.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, αυτού του είδους η εξωτερική συνεργασία σχετίζεται με έναν επαγγελματία του χώρου του ποδοσφαίρου.

Η Μπαρτσελόνα λυπάται που αυτή η πληροφορία εμφανίζεται τώρα, στο καλύτερο σημείο της σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα θα αναλάβει νομικές διαδικασίες απέναντι σε οποιονδήποτε βλάψει την εικόνα του συλλόγου με πιθανούς υπαινιγμούς που είναι αντίθετοι με τη φήμη του συλλόγου και που μπορούν να προκύψουν ως αποτέλεσμα αυτής της πληροφορίας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.