Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μόγιες για ΑΕΚ Λάρνακας: «Θα είναι ένα ευχάριστο ταξίδι στην Κύπρο»

Μόγιες για ΑΕΚ Λάρνακας: «Θα είναι ένα ευχάριστο ταξίδι στην Κύπρο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2023 15:46
Για την κλήρωση της Γουέστ Χαμ που την έφερε αντιμέτωπη με την ΑΕΚ Λάρνακας τοποθετήθηκε ο τεχνικός των Λονδρέζων, Ντέιβιντ Μόγιες, δηλώνοντας πως θα είναι ένα ευχάριστο ταξίδι στην Κύπρο αλλά η ομάδα του πρέπει να δώσει το καλύτερο της εαυτό για να προκριθεί.

Η ΑΕΚ Λάρνακας πήρε ιστορική πρόκριση για τους «16» του Κόνφερενς Λιγκ, αποκλείοντας τη Ντνίπρο-1 αλλά δε στάθηκε τυχερή στην κλήρωση, αφού έπεσε πάνω σ’ ένα φαβορί της διοργάνωσης. Ο λόγος για την Γουέστ Χαμ η οποία έγινε η πρώτη ομάδα που έκανε το 6x6 στους ομίλους της διοργάνωσης, αλλά στο πρωτάθλημα δεν πατάει καθόλου καλά, όντας κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά την κλήρωση, ο τεχνικός των «σφυριών», Ντέιβιντ Μόγιες κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση της ομάδας του, αναφέροντας τα εξής:

«Στα νοκ-άουτ κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Το γεγονός ότι βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο μας δίνει το αβαντάζ να παίζουμε στην έδρα μας στη ρεβάνς. Θα είναι ένα ευχάριστο ταξίδι στην Κύπρο αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προκριθούμε. Πρέπει να θυμηθούμε πόσο πετυχημένοι είναι οι παίκτες μας. Πρέπει να είμαι ειλικρινής, τα έχουμε πάει πολύ καλά στα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.