Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άλμα τελικού μέσα στο «Μπερναμπέου» η Μπαρτσελόνα! (video)

Άλμα τελικού μέσα στο «Μπερναμπέου» η Μπαρτσελόνα! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2023 23:58
Η Μπαρτσελόνα με γκολ του Κεσί (26’) κέρδισε με 1-0 την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου εν όψει της ρεβάνς στο «Καμπ Νου». Ακίνδυνη η «βασίλισσα» που απείλησε με το σταγονόμετρο στο παιχνίδι.

Στα «μπλαουγκράνα» «βάφτηκε» το πρώτο «ελ κλάσικο» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί με 1-0 της Ρεάλ μέσα στο «Μπερναμπέου». Η ομάδα του Τσάβι πήρε τη νίκη με γκολ του Κεσί στο 26’ και στη συνέχεια έκανε εξαιρετική διαχείριση αποκτώντας το πλεονέκτημα εν όψει της ρεβάνς στις 5 Απριλίου.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετή ένταση και λίγες αξιόλογες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Η Ρεάλ ήταν αυτή που πατούσε πιο δυνατά στο ξεκίνημα και στο 12’ βρήκε δίχτυα με τον Μπενζεμά αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Μπαρτσελόνα χωρίς να είχε απειλήσει, βρήκε το γκολ στην πρώτη της ευκαιρία. Στο 26’ ο Κεσί έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε απέναντι από τον Κουρτουά, αυτός απέκρουσε αλλά η μπάλα βρήκε στον Μιλιτάο και κατέληξε στα δίχτυα.

Η Ρεάλ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά αδυνατούσε να απειλήσει σημαντικά την εστία του Τερ Στέγκεν και ολοκλήρωσε το ημίχρονο χωρίς τη μεγάλη φάση. Στο ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα του Αντσελότι μπήκε πιο δυνατά και στο 49’ είχε πολύ καλές προϋποθέσεις για να σκοράρει αλλά ο Αραούχο μπλόκαρε σωτήρια το σουτ του Βινίσιους από το ύψος του πέναλτι.

Η Μπαρτσελόνα απορρόφησε την πίεση και μετά το 65’ προσπάθησε να κερδίσει μέτρα και να γίνει πιο απειλητική. Στο 69’ οι Καταλανοί απείλησαν με κεφαλιά του Μπουσκέτς που πέρασε άουτ ενώ τρία λεπτά μετά έφτασαν μια «ανάσα» από το 2-0 όμως ο Φάτι μπήκε κατά λάθος στην πορεία της μπάλας στο σουτ του Κεσί και αυτή κατέληξε άουτ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.