Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιβεβαίωση από Μπέκαμ: «Κάνουμε τα πάντα για φέρουμε τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι»

Επιβεβαίωση από Μπέκαμ: «Κάνουμε τα πάντα για φέρουμε τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
13/3/2023 15:06
Ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ παραδέχτηκε πως πρώτος στόχος της ομάδας του για το προσεχές καλοκαίρι είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, αλλά ο εκπρόσωπος του, Μαρσέλο Μέντες, διέψευσε πως υπάρχει θέμα μετακίνησης του στην ομάδα του Μαϊάμι, ενώ ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, τόνισε πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής είναι χαρούμενος στο Παρίσι και ελπίζει στην ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ την ίδια στιγμή ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για πιθανή επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ έχει ήδη γίνει η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον πατέρα του διάσημου άσου, Χόρχε Μέσι, και τη διοίκηση της Παρί, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία και οι δύο πλευρές έκλεισαν νέο ραντεβού για το τέλος του μήνα.

Στο μεταξύ όμως ο Μπέκαμ επιβεβαίωσε πως συνεχίζεται η προσπάθεια συμφωνία με τον διάσημο άσο: «Είναι ξεκάθαρα η πρώτη προτεραιότητα του Χόρχε Μας, του βασικού ιδιοκτήτη της Ιντερ Μαϊάμι. Οι πρώτες συζητήσεις χρονολογούνται από τον Ιούνιο του 2021, πριν ο Μέσι υπογράψει για την Παρί. Από τότε οι συνομιλίες επαναλήφθηκαν και ο Χόρχε Μας πέρασε πολύ χρόνο με τους ανθρώπους του Μέσι κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το Δεκέμβριο. Είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά κάνουμε ότι μπορούμε για να καταλήξουμε και να φέρουμε τον Λίο στο Μαϊάμι και στις ΗΠΑ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.