Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 1-1: Πολύτιμος βαθμός για τους Βοιωτούς στην Κρήτη (video)

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 1-1: Πολύτιμος βαθμός για τους Βοιωτούς στην Κρήτη (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
18/3/2023 19:25
ΟΦΗ και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ, σε ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ως το φινάλε.

Οι Κρητικοί κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος απειλώντας την εστία του Γκροφ σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, αλλά χωρίς να μπορούν να νικήσουν τον σταθερότατο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Ο Λεβαδειακός είχε συντηρητική προσέγγιση του παιχνιδιού συνολικά, αλλά παρ' όλα αυτά κατάφερε να προηγηθεί με άπιαστη κεφαλιά του Νλικα μετά από κόρνερ στο 48' και να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.



Ο ΟΦΗ άσκησε τρομερή πίεση στην συνέχεια και τελικά βρήκε το γκολ από απίθανη εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς στο 74' με το ματς να έχει δραματικό φινάλε.



Αυτό καθώς στις καθυστερήσεις αμφότερες οι ομάδες «άγγιξαν« το γκολ της νίκης, με τον Γκροφ να σταματά τον Νέιρα στο 90'+1' και τον Μανδά ένα λεπτό αργότερα να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση σε σκαστή κεφαλιά του Βινίσιους κρατώντας την ισοπαλία.

Σημαντικός ο βαθμός για τον Λεβαδειακό, που μετά την εντός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League πήρε την ισοπαλία στην Κρήτη και ανέβηκε στους 18 βαθμούς «πιάνοντας» τον Ιωνικό στην 12η θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο. Στον αντίποδα ο ΟΦΗ έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη, φτάνοντας τους 27 βαθμούς και πέφτοντας στην 10η θέση, αλλά διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης (64’ Περέα), Βούρος, Θοράρινσον, Ντιουσέ (64’ Νέιρα), Μεγιάδο, Λάρσον, Μπάκιτς (80’ Γκρόνινγκ), Μπαλογιάννης (72’ Μπιφουμά), Ντίκο.

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Παζ (53’ Ντεντάκης), Λιάγας, Παναγιώτου, Χάμοντ, Μεχία (84’ Μπελμόντ), Νίκας (84’ Σκβάρκα), Σαχπεκίδης (84’ Τόρο), Γιαννιώτας (63’ Γερεμέγεφ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.