Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Πρεμιέρα με Ιταλία-Αγγλία στο 4.30

Προκριματικά Euro: Πρεμιέρα με Ιταλία-Αγγλία στο 4.30

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/3/2023 10:13
Ο τελικός του τελευταίου Euro ξεχωρίζει στην πρεμιέρα για τα προκριματικά του
επόμενου! Ανάλυση και προγνωστικά για το Ιταλία-Αγγλία.


Η μάχη της προκριματικής φάσης του Euro 2024 ξεκινά. Και η πρεμιέρα του Group C προσφέρει ένα σπουδαίο ματς το βράδυ της Τετάρτης (21:45) ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία, που είναι και τα φαβορί για το 1-2 της κορυφής, κόντρα σε Βόρεια Μακεδονία, Ουκρανία και Μάλτα που συμπληρώνουν τον όμιλο.

Η έκρηξη χαράς της κατάκτησης του Euro, έδωσε τη σκυτάλη στο σοκ του αποκλεισμού από το Παγκόσμιο Κύπελλο για την Ιταλία. Ο Μαντσίνι προχώρησε σε ανανέωση του ρόστερ και ακολούθησε μια εξαιρετική πορεία στο Nations League.Εκεί όπου η Ιταλία πήρε την πρώτη θέση στο Group 3, καθώς υποσκέλισε τις Αγγλία, Γερμανία και Ουγγαρία. Με δύο φιλικά έκλεισε η προηγούμενη χρονιά για τη «Σκουάντρα Ατζούρα». Νίκησε εκτός έδρας 3-1 την Αλβανία και ηττήθηκε 2-0 από την Αυστρία.

Η Αγγλία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο πρόσφατο Μουντιάλ, εκεί όπου αποκλείστηκε κόντρα στη μετέπειτα φιναλίστ Γαλλία. Ψάχνει τη διάκριση εδώ και πολλά χρόνια, όμως
πάντα κάτι μοιάζει να της λείπει.

Είχε προηγηθεί η ήττα στον τελικό του Euro από την Ιταλία και μια πολύ κακή καμπάνια στο Nations League, όπου τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της -δίχως νίκη σε έξι ματς- και υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία.

Πρώτο ζητούμενο στην πρεμιέρα για Ιταλία και Αγγλία, η αποφυγή της ήττας. Δύσκολα κάποιος θα μπει σφήνα ανάμεσά τους, εντούτοις η μεταξύ τους κόντρα με το «καλημέρα» του ομίλου θα παίξει ρόλο για την πρώτη θέση.

Σκοπιμότητα και τακτική σε πρώτο πλάνο στο «Diego Armando Maradona»,το συνδυαστικό στοίχημα Χ & Goal/Goal στο 4.30 της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

το συνδυαστικό στοίχημα Χ & Goal/Goal στο 4.30 της Stoiximan.