Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κωνσταντέλιας: «Ήθελα να σκοράρω στο ντεμπούτο μου αλλά ήταν ωραία» (video)

Κωνσταντέλιας: «Ήθελα να σκοράρω στο ντεμπούτο μου αλλά ήταν ωραία» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/3/2023 16:00
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας και δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη Super League Stoiximan και γι' αυτόν τον λόγο ο Γκουστάβο Πογέτ τον κάλεσε στη «γαλανόλευκη».

Μάλιστα πέρασε ως αλλαγή στην εύκολη νίκη επί του Γιβραλτάρ με 3-0 εκτός έδρας, στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κωνσταντέλιας σχολίασε την εμφάνισή του, καθώς ένα ντεμπούτο είναι πάντοτε ιδιαίτερο.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στο επίσημο κανάλι της ΕΠΟ:

«Από το 1 μέχρι το 10 η προσμονή μου για να κάνω το ντεμπούτο μου με την Εθνική Ελλάδας βρισκόταν στο 10. Το ήθελα πολύ. Από το 1 μέχρι το 10, και ο ενθουσιασμός μου βρίσκεται στο 10. Μου άρεσε αρκετά, ήταν ωραία.

Πάντα η πραγματικότητα με τα όνειρα διαφέρουν λίγο, ήθελα να σκοράρω κιόλας στο ντεμπούτο μου. Δεν τα κατάφερα σήμερα, ίσως σε κάποιο άλλο ματς».


Στη σπουδαία στιγμή του νεαρού αναφέρθηκε και ο συμπαίκτης του, Δημήτρης Πέλκας:

«Πιστεύω ότι χάρηκα λίγο παραπάνω από τον Κωνσταντέλια για το γεγονός ότι έπαιξε γιατί ξέρω πώς είναι η πρώτη σου συμμετοχή, όλοι το περάσαμε εδώ, όλοι το ζήσαμε. Ήταν ωραία στιγμή, χάρηκα πολύ και εγώ. Φαινόταν πως είχε προσμονή για να παίξει.

Παραλίγο να βάλει και γκολ, δυστυχώς δεν έβαλε, είμαι όμως σίγουρος ότι στο μέλλον θα βάλει πολλά γκολ γιατί είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή.
Όσον αφορά στην πρώτη φορά, το πρώτο μούδιασμα από όταν θυμάμαι ήταν όταν τραγουδούσαμε τον εθνικό ύμνο, υπάρχει αυτή η ανατριχίλα, καταλαβαίνεις ότι αγωνίζεσαι για ένα ολόκληρο κράτος, για το έθνος σου».


Δείτε το video:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.