Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίτσελ: «O Φορτούνης ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η ομάδα»

Μίτσελ: «O Φορτούνης ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η ομάδα»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
31/3/2023 21:26
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ, μίλησε ενόψει του εντός έδρας ματς με τον Άρη (2/4) για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League για τους στόχους της ομάδας του, τον ίδιο και την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη.

Αυτό που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός είναι ο Κώστας Φορτούνης σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικός, που έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα άσου, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε πως νιώθει πολύ καλά στους «ερυθρόλευκους» αφού το προφίλ του σαν άνθρωπος ταιριάζει με αυτό της ομάδας.

Όσα δήλωσε ο Μίτσελ

Είχατε κάνει μια ανάρτηση την ημέρα των γενεθλίων σας που ευχόσασταν να μείνετε στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν:
«Έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα και όλος ο κόσμος γνωρίζει πως μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι εδώ και να δουλεύω. Σαν προπονητής αυτή εδώ είναι η ομάδα μου.
Αισθάνομαι πάρα πολύ άνετα εδώ. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που δουλεύουμε και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ γιατί στον δρόμο όλος ο κόσμος μου φέρεται με αγάπη. Επίσης το προφίλ μου σαν άνθρωπος που θέλει πάντα να κερδίζει ταιριάζει απόλυτα με αυτό του Ολυμπιακού».


Η διακοπή ήρθε σε καλό ή σε κακό σημείο για την ομάδα σας;
«Όποτε και να ερχόταν αυτή η διακοπή έπρεπε να την δεχθούμε. Οι παίκτες μου είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν το επόμενο παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που αντιμετώπισαν τα τελευταία παιχνίδια απέναντι στον Βόλο και την ΑΕΚ. Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε.
Θέλουμε να παίξουμε με την ίδια νοοτροπία, όπως κάνουμε εδώ και πολύ καιρό. Έχουμε δείξει πως πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια με σκοπό να τα κερδίσουμε. Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές. Το δηλώνουμε αυτό σε όλα μας τα παιχνίδια, χωρίς όμως να είμαστε σε υπερβολική ευφορία, ούτε επίσης με μεγάλη δραματικότητα. Θέλουμε να το καταφέρουμε και για αυτό δουλεύουμε»
.Πως προετοιμάζεται την ομάδα για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται;
«Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ωστόσο είναι μια ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουμε γιατί πραγματικά όλοι μπορούν να βοηθήσουν αυτή τη στιγμή. Από άποψη νοοτροπίας θέλουμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο και να αποδείξουμε πως ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα και τους παίκτες για να το κάνει αυτό. Οι μεγάλες ομάδες παίζουν δύο φορές την εβδομάδα και εμείς σαν μεγάλη ομάδα είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Έχουμε προετοιμάσει το πρόγραμμα μας και τις προπονήσεις μας για να ανταπεξέλθουμε σε αυτό όπως πρέπει».

Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε την καλύτερη εκδοχή του Φορτούνη εδώ και αρκετό καιρό. Που το αποδίδεται αυτό;
«Οφείλεται στον ίδιο. Αυτός το έχει κάνει. Έχουμε βρει την απάντηση στο που είναι ο Φορτούνης ή πως είναι ο Φορτούνης. ‘Ηταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν. Για μας είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης γιατί είναι αυτός που δίνει το παράδειγμα πως όποιος θέλει να βρίσκεται σε αυτή την ομάδα πρέπει να το δείχνει και να το προσπαθεί. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ φόρεσε μετά από πάρα πολύ καιρό το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Αυτό δείχνει πως είναι εδώ και τι μπορεί να προσφέρει. Δείχνει πως ο Φορτούνης έχει επιστρέψει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.