Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 0-1: «Μπαλωθιά» που έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες τους Ηπειρώτες

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 0-1: «Μπαλωθιά» που έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες τους Ηπειρώτες

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
1/4/2023 21:26
Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ στους Ζωσιμάδες για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League και πλέον «έμπλεξε» για τα καλά αναφορικά με την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς με διάθεση να πιέσουν και έχοντας την κατοχή της μπάλας, αλλά ο ΟΦΗ ήταν που απείλησε πρώτος με τον Ντικό στο 18', ενώ στο 20' ο Λάρσον με υπέροχη ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ σκόραρε το «χρυσό» -όπως αποδείχτηκε- γκολ στην αναμέτρηση.

Παρά την τρομερή πίεση που άσκησαν οι Ηπειρώτες στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, κυρίως μετά την είσοδο του Νίνη στο ματς, αλλά κυρίως με γεμίσματα για το κεφάλι του Μπάλαν και του Εραμούσπε, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 78', δεν έφτασαν στην ισοφάριση.

Η ήττα αυτή αφήνει τον ΠΑΣ στους 23 πόντους, ισόβαθμο πια με την Λαμία, και μόλις στο +4 πλέον από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο ΟΦΗ έφτασε τους 30 και μπορεί να αισθάνεται πολύ πιο ασφαλής.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πήλιος, Ριένστρα (46΄Νίνης), Τζίνο (91΄Τζίμας), Μπιλμπάο (81΄Σταματελόπουλος), Παμλίδης (57΄Ροσέρο), Μπάλαν, Μορέιρα.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Θοράρινσον, Λάρσον, Περέα, Νέιρα (68΄Τοράλ), Βούρος, Μπάκιτς, Τσιλιανίδης (46΄Ντιουσέ), Ντίκο (68΄Φελίπε).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.