Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναιτωλικός-Λαμία 1-3: «Απόδραση» παραμονής με εμφατική ανατροπή (video)

Παναιτωλικός-Λαμία 1-3: «Απόδραση» παραμονής με εμφατική ανατροπή (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/4/2023 19:27
Η Λαμία πανηγύρισε ένα εκπληκτικό «διπλό» (1-3) στην έδρα του Παναιτωλικού με ανατροπή, σε σημαντική αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Stoiximan Super League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 55' με τον Λιάβα όμως οι φιλοξενούμενοι όχι απλά δεν τα παράτησαν αλλά έφτασαν σε μία εμφατική ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισαν στο 66' με τον Μεδίνα κι ένα λεπτό αργότερα ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ σκόραρε για το 1-2. Ξανά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στις καθυστερήσεις έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα», υπογράφοντας το κομβικό «τρίποντο».

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου με τη νίκη αυτή κατάφερε να ανέβει στους 23 βαθμούς και να ξεφύγει με τέσσερις πόντους από τον προτελευταίο Λεβαδειακό ο οποίος νωρίτερα είχε μείνει στο 1-1 με τον Ατρόμητο στη Βοιωτία. Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου με αυτήν την ήττα παρέμεινε στους 29 κι απέχει τέσσερις από τον Ατρόμητο ο οποίος είναι πρωτοπόρος στα πλέι άουτ.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους με τον Λιάβα:



Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους με τον Μεδίνα:



Το γκολ του Ρούμπεν Μαρτίνεθ για το 1-2:



Το τρίτο τέρμα της Λαμίας:



Οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων:



Τα highlights του αγώνα:



Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε (83' Ζοάο Πέδρο), Μάρτενσον, Χουάνπι (75' Μπουζούκης), Σενγκέλια (69' Ντίαζ), Κολοβός (75' Μόρσεϊ), Καρέλης (83' Βοΐλης)

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Αμπάντα, Ασκόφσκι, Ρούμπεν Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (58' Σλίβκα), Ασκόφσκι (46' Καραμάνος), Μεδίνα (71' Τσούκαλος), Βέργος (79' Στάνκο), Νούνιεζ (71' Μπεχαράνο)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.