Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δύσκολα η Ρεάλ, δύο γκολ ο Καστίγιο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δύσκολα η Ρεάλ, δύο γκολ ο Καστίγιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2014 01:25
Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει δύο γκολ στο φινάλε, η Ρεάλ επικράτησε δύσκολα με 3-0 της Θέλτα στο «Μπερναμπέου» και μείωσε ξανά στους 5 την διαφορά της από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο. Αποδοκιμάστηκε ο Ντι Μαρία.

Δυσκολεύτηκε κόντρα στη μαχητική Θέλτα η Ρεάλ, καθώς σπατάλησε όλο το πρώτο ημίχρονο χωρίς να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που είχαν καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ μέσα στο «Μπερναμπέου».

Ωστόσο η είσοδος των Μπέιλ και Χεσέ στο δεύτερο μέρος βοήθησαν την «βασίλισσα» να αποκτήσει ρυθμό και τελικά στο 67’ μετά από ασίστ του δεύτερου, ο Μπενζεμά έλυσε το γόρδιο δεσμό, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια, ανέλαβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος με δύο γκολ στο 82’ και στο 90+3’ «σφράγισε» τη νίκη της Ρεάλ που μείωσε ξανά στους πέντε τη διαφορά της από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο οι οποίες παίζουν μεταξύ τους το προσεχές σαββατοκύριακο!

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ο Ανχελ Ντι Μαρία έγινε αλλαγή στο 63’ και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς της Ρεάλ, με τον ίδιο να… απαντάει πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα, κίνηση που δείχνει πως δύσκολα θα παραμείνει στη «βασίλισσα».



Πεντάρα η Βιγιαρεάλ, δύο γκολ ο Καστίγιο


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δύσκολα η Ρεάλ, δύο γκολ ο Καστίγιο
Καταιγιστική ήταν κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο η Βιγιαρεάλ η οποία επικράτησε με 5-2 στη Μαδρίτη και «σκαρφάλωσε» στην 6η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε σε μεγάλη μέρα τον Ούτσε ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (10’, 58’, 64’), ενώ τα άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Πέρμπε (12’, 41’).

Από την άλλη η Ράγιο Βαγιεκάνο κατάφερε να μειώσει για το τελικό 5-2 με τον Νέρι Καστίγιο, ο οποίος μπήκε στο δεύτερο μέρος και σημείωσε τα πρώτα του γκολ (66’, 90+1’) στη Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.