Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου: «Καμία επιστολή από την ΕΠΟ, υπάρχουν ακόμα οφειλές από πέρσι»

ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου: «Καμία επιστολή από την ΕΠΟ, υπάρχουν ακόμα οφειλές από πέρσι»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/4/2023 10:23
Η διοίκηση του ΟΑΚΑ με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχτεί καμία επιστολή από την ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ενώ τόνισε πως εκκρεμεί οφειλή από το περσινό παιχνίδι.

Τα τελευταία σενάρια ήθελαν την ΕΠΟ να έχει στείλει επιστολή στο ΟΑΚΑ προκειμένου να διεξαχθεί εκεί ο τελικός του Κυπέλλου όμως η διοίκηση του δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Η μοναδική επαφή που έχει υπάρξει είναι μία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου και του προέδρου του ΔΣ του ΟΑΚΑ Νεκτάριο Βιδάκη τη Μεγάλη Πέμπτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων το ΔΣ του ΟΑΚΑ ανακοινώνει ότι:

-Ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε επιστολή της ΕΠΟ σχετικά με τη δυνατότητα τυχόν διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2023.

-Η μοναδική επαφή αφορά σε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, προς τον πρόεδρο του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Νεκτάριο Βιδάκη, τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2022.

Ο κ. Μπαλτάκος, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες, διερευνητικά ζήτησε να πληροφορηθεί αν οι εργασίες ελέγχου όλων των μεταλλικών κατασκευών «Καλατράβα», οι οποίες ξεκίνησαν έπειτα από την υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που διενέργησε το ΤΑΙΠΕΔ, θα επέτρεπαν διαθεσιμότητα του Σταδίου περί τα τέλη Μαΐου.

Ο κ. Βιδάκης ενημέρωσε επιπλέον τον κ. Μπαλτάκο για την εκκρεμούσα οφειλή της ΕΠΟ προς το ΟΑΚΑ από τη διεξαγωγή του περσινού Τελικού Κυπέλλου, για την εξόφληση της οποίας η Ομοσπονδία δεν έχει μεριμνήσει»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.