Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προγνωστικά Euroleague: Έτοιμος για νέα... άλωση ο Ολυμπιακός

Προγνωστικά Euroleague: Έτοιμος για νέα... άλωση ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/5/2023 00:21
H Euroleague φτάνει προς το τέλος και των πλέι οφ, όπου ήδη βρίσκεται εκεί η Μπαρτσελόνα και περιμένει τους τρεις αντιπάλους από τα ζευγάρια Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε (2-1), Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν (2-2) και Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-2) οχτώ ομάδες διεκδικούν την πρόκριση στο Final Four και το agones.gr σας δίνει τα προγνωστικά του για να σας στείλει ξανά στο ταμείο.

Οι συντάκτες μας, Γιώργος Βροντάκης και Δημήτρης Ρήγας σας προτείνουν τα καλύτερα σημεία και ειδικά στοιχήματα από τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η κορυφαία διασυλλογική μπασκετική διοργάνωση φτάνει στο τέλος της και είναι ιδιαίτερα συναρπαστική, χωρίς το μεγάλο φαβορί, αλλά και τις εκπλήξεις να παραμονεύουν ακόμα και στα παιχνίδι των πλέι οφ.

Το agones.gr είναι και πάλι εδώ, πιστό στο ραντεβού του, για να σας δώσει τα προγνωστικά του για την «πορτοκαλί Θεά» με στόχο το δρόμο προς το ταμείο.

Ευκαιρίες υπάρχουν στο μπασκετικό κουπόνι, όπου οι επιλογές είναι πάρα πολλές, ανάμεσα σε απλό σημείο, χάντικαπ πόντων, συνολικοί πόντοι παικτών, ριμπάουντ, ασίστ, φάουλ, τεχνική ποινή και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους σας.

Οι προβλέψεις μας:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΗΓΑΣ

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Συνολικές εύστοχες ελεύθερες βολές Ολυμπιακού Over 13,5 (2,14)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: 2 (1,88)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.